Articole profetice ce țin de vremea sfârșitului

Fiindcă la ultimele articole ce țin de răpirea Bisericii și a doua venire a Domnului Isus au fost puse întrebări, la care, într-un fel sau altul, am răspuns în alte articole, am hotărât să grupez pe subiecte articolele profetice și să le prezint într-un articol.

Articole profetice despre viitorul poporului Israel

Articole profetice despre răpirea Bisericii

Articole profetice despre Ziua Domnului

Articole profetice despre al treilea Templu

Articole profetice despre Antihristul

Articole profetice despre Necazul cel mare

Articole profetice despre A doua venire a Domnului Isus

Articole profetice despre Împărăția de o mie de ani

Articole profetice despre Judecata de apoi

Articole profetice despre Sfârșitul lumii

Articole profetice despre Pământul nou

Dacă doriți să înțelegeți profețiile ce țin de vremea sfârșitului, vreau să vă recomand să studiați personal profețiile și numai după aceea să căutați să aflați ce spun comentariile la acest subiect. Un instrument foarte bun în acest sens este studiul biblic inductiv și vreau să vă recomand o listă de manuale de studiu biblic inductiv care m-au ajutat pe mine să înțeleg profețiile Bibliei:

Studenților Institutului de studiu biblic inductiv le recomand să studieze cursul Daniel la sesiunea “Istoria poporului Israel”, care se va desfășura la Chișinău în perioada 14-26 noiembrie 2016.

Aici vreau să vă prezint rezultatul studierii primelor două lecții din cursul Apocalipsa partea II. Împreună cu grupul de studiu am făcut privirea de ansamblu a cărții Apocalipsa. Vedeți cât de multe se poate descoperi doar din observarea cărții.

articole profetice