Cuvântul lui Dumnezeu, vestirea Evangheliei și răbdarea în prigoane | Lecția 3 [Cateheză]

Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, revelația scrisă a voii lui Dumnezeu pentru fiecare om și este o coleție alcătuită din 39 de cărți ale Vechiului și 27 de cărți ale Noului Testament care au fost scrise prin intermediul a 44 de autori timp de aproape 1600 de ani. Creștinul trebuie să aibă disciplina zilnică de a studia Cuvântul lui Dumnezeu. O altă responsabilitate și chemare a fiecărui creștin este să propovăduieasacă Evanghelia la toți oamenii și să le spună despre Domnul Isus Hristos. În același timp, Domnul Isus a suferit prigoane și a spus că toți ucenicii lui vor avea parte de prigoane.

Pentru o înțelegere mai bună al acestui subiect, vă recomand să citiți următoarele articole și distribuie-le în rețelele de socializare:
1. Principiul Sola Scriptura Scriptura sau Tradiția?
https://moldovacrestina.md/principiul-sola-scriptura/
2. Cum să procedeze creștinul când autoritățile îi interzic să propovăduiască Evanghelia?
https://moldovacrestina.md/crestinul-si-interdictia-de-vestire-a-evangheliei-pusa-de-stat/
3. Ce este nebunia propobăduirii crucii?
https://moldovacrestina.md/ce-este-nebunia-propovaduirii-crucii/
4. Cum să evanghelizezi pe colegii de școală și de facultate?(10 sfaturi) Ce înseamnă pentru creștin să-și poarte crucea?
https://moldovacrestina.md/evanghelizare-colegi-scoala-facultate-10-sfaturi/
5. Cum să te bucuri când treci prin încercări?
https://moldovacrestina.md/cum-sa-te-bucuri-cand-treci-prin-incercari/
6. Ce este botezul cu foc?
https://moldovacrestina.md/ce-este-botezul-cu-foc/

Dacă L-ați acceptat pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor în inima voastră, atunci veți dori să împliniți prima porunca care a dat-o El: ”Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit …” Marcu 16:16. Dacă aveți această dorință în inimă, vă invit să treceți lecții de pregătire pentru botez, iar apoi să fiți botezați cu botezul noutestamentar.

Acest video este o înregistrare la lecția 3 din cursul de cateheză pe care îl facem online, în fiecare sâmbătă, începând cu orele 10:00. Doritorii să participe la aceste lecții, o puteți face accesând link-ul: https://us02web.zoom.us/s/87405463025

De asemenea, puteți descărca manualul în format pdf:https://ro.scribd.com/document/469480121/Cursul-de-Cateheză-al-Bisericii-Bunavestirea-din-Chișinău?fbclid=IwAR3UWUKgFF7AGmAEOkgg6mAt80VQ5zBFmZ353zhx5mWsV0FPvbu6gJDcimo

#pastorvasilefilat #botez #cateheză