(VIDEO) Cum să procedăm cu privire la marșul comunității LGBT?

 

 

Sunt motivat să scriu acest articol, pentru că urmăresc evenimentele din Republica Moldova și știu că zilele trecute a avut loc marșul comunității LGBT. Acesta este un marș al homosexualilor, lesbienelor și a tuturor celor care susțin  și promovează această comunitate. De asemenea, știu că președintele țării, domnul Igor Dodon, a anunțat și el o acțiune pentru sprijinul familiei, unde sunt invitați mulți oameni. Nu știu cum se va desfășura această acțiune, dar din anii precedenți am văzut că ele se desfășurau cu certuri și violențe. Prin acest articol vreau să mă adresez tuturor cititorilor care urmăresc portalul Moldova Creștină și să vă dau câteva îndemnuri de la Dumnezeu.

Dragii mei, ceea ce se întâmplă în țara noastră și în întreaga lume este o luptă spirituală. Oamenii aceștia, homosexualii, ei au ales să trăiască în acest păcat. Biblia definește modul lor de trai ca fiind păcat. Ei au ales să trăiască așa și ar fi putut să trăiască liniștit în practicile lor, tot așa cum oamenii care practică alte păcate nu le expun și nu încearcă să le impună la toată societatea. Gravitatea acestui păcat se manifestă prin faptul că cei care îl practică, ei vor să-l impună întregii societăți. Sub pretextul apărării drepturilor omului, ei impun practicile lor tuturor. La drept vorbind nimeni nu le încalcă drepturile, sexualitatea este un aspect intim a vieții umane și niciun om nu caută să afle detalii ale acestui aspect din viața altui om. Aceasta se întâmplă atâta timp cât cineva nu începe să-l expună, să-l trâmbițeze, cu prilej de a provoca certuri. Aceste acțiuni nu sunt organizate cu scopul de apărare a drepturilor, de eliminare a discriminării, dar cu scop de a promova aceste practici anormale. În spatele acestor acțiuni este Satana, vrăjmașul omenirii, duhurile răutății, care caută să-i îndepărteze pe oamenii de la Dumnezeu.

Am citit zilele acestea niște statistici, fiind abonat la newsletter-ul asociației ”Pro Familia” din România, am primit un mesaj de unde am selectat două statistici care m-au cutremurat. Statisticile sunt pentru Statele Unite ale Americii, dar presupun că situația nu diferă prea mult la noi în Moldova. Prima statistică spune că populația homosexualilor din SUA alcătuiește 2% din totalul populației, dar aceste 2% constituie 55% din populație care sunt afectate cu SIDA. Nu știu dacă știți, dar inițial SIDA a fost numită boala homosexualilor. Aceste statistici nu vă vorbesc nimic? Și anume faptul că practicile aceste homosexuale este prim agent pentru răspândirea bolii SIDA. A doua statistică vorbește despre faptul că 83% din numărul persoanelor noi infectate cu SIDA anual în SUA sunt bărbați homosexuali. Deci, aceasta iarăși este o dovadă că practica aceasta păcătoasă sexuală este catalizatorul care face să fie răspândită boala aceasta SIDA. Bineînțeles, sunt și alți oameni care ajung să fie infectați, prin seringi sau alte căi. Aceste statistici prezintă concret faptul că homosexualitatea este un păcat.

Cum să procedăm cu privire la marșul LGBT?

Acești oameni prin marșul lor, ieșirea lor în piață și campania aceasta mediatică se face cu scopul de promovare a modului anormal de viață pe care-l duc. La conferința de presă pe care au organizat-o ei singuri au spus că mass-media e cea care-i ajută cel mai mult în promovarea informației despre ei, în așa fel ca oamenii să încerce să-i accepte. Mă mir să văd cât de repede oamenii acceptă homosexualitatea ca și normalitate. Am citit un articol a unui politician, care în timp ce critică alte două vedete care au venit la acest marș pentru susținerea acestui mod de viață, în același timp aceeași persoană sprijină homosexualitatea ca și un mod normal de viață. Acesta este scopul tuturor acestor acțiuni, ca să-i facă pe oameni să accepte că modul lor de viață este normalitate.

Dragii mei, dacă sunteți creștini, ați fost botezat, nu puteți să nu vă conduceți după ceea ce spun Sfintele Scripturi. Și iată că în Biblie sunt scrise mai multe texte referitoare la homosexualitate, dar eu mă voi opri doar la două din ele. În cartea Romani 1:24 scrie:

De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor, aşa că îşi necinstesc singuri trupurile. Căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii. Tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.

Acest text se referă la practicile homosexuale, spune că este o necinstire a trupului omenesc. În următorul verset spune că au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, iar Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase. Aceste atracții, care în limbajul modern sunt numite orientare sexuală sau netradițională, Biblia le numește patimi scârboase și spune că femeile lor au lăsat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii, adică au devenit lesbiene. Tot așa și bărbații s-au aprins în poftele lor și au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Acum dacă vă întrebați care este plata cuvenită pentru rătăcirea lor, amintiți-vă datele statisticii pe care le-am menționat mai sus.

Nu știu cum să vă îndemn cu privire la acest marș, să mergeți sau nu la acțiunile organizate împotriva lor, pentru că mă gândesc că pe seama acestor proteste împotriva homosexualității cineva își câștigă aprecieri politice, cineva joacă politică, însă fiecare creștin trebuie să aibă o atitudine a lui și este bine ca noi ca și creștini să le vorbim mâine la oameni despre acest păcat. De aceea, dragii mei, vă îndemn ca să citiți textele care țin de homosexualitate, Levitic 20, 18, Romani 1:22-27, apoi citiți 1 Corinteni 6:9-11 și vorbiți-le oamenilor despre acest păcat. Cuvântul lui Dumnezeu este acela care poate opri, Dumnezeu are o mare putere și poate să străpungă inimile oamenilor, poate aduce claritate și lumină tuturor.

Al doilea text pe care vreau să-l citesc este 1 Corinteni 6. Vreau să vă spun că Corintul a fost un oraș, unde desfrâul a întrecut orice măsură, iar în Roma Antică când cineva dorea să-l numească pe altul cu toate cuvintele murdare puse într-unul singur, atunci îi spunea că ești corintean. Lângă Corint erau două temple, unul a lui Apolo, iar altul al zeiței Artemis și atunci la unul erau femei prostituate, la alt templu- bărbați care se prostituau. Iată că în orașul acesta Dumnezeu l-a trimis pe apostolul Pavel să predice Evanghelia și oamenii au crezut. Acum când Pavel le-a scris prima epistolă a scris așa:

Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.  Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi în Numele Domnului Isus Hristos şi prin Duhul Dumnezeului nostru. (1 Corinteni 6:9-11)

În verset sunt menționați malahii, aceștia sunt bărbații afemeiați, aceștia sunt bărbații care se consideră femei într-un cuplu homosexual. Cuvântul malah din limba greacă se traduce moale, că așa erau ei. Sodomiții erau cei care mergeau la malahi. În versetul 11 Pavel spune că așa erau unii din ei, dintre cei care au crezut, dar ei au fost spălați, sfințiți și socotiți neprihăniți prin Duhul lui Dumnezeu. Deci, Dumnezeu a putut să-i curețe, să-i sfințească pe oamenii aceștia.

Posibil ca acest articol să fie citit și de către homosexuali sau lesbiene. Dragii mei, știu că patima aceasta scârboasă a pus stăpânire pe voi și voi credeți că nimeni nu vă poate elibera, îmi dau seama că mulți din voi doriți o schimbare. Vreau să vă spun că există o nădejde pentru dvs, așa o schimbare au avut și malahii și sodomiții din Corint, dar spune Scriptura că ei au fost spălați, sfințiți și apoi socotiți neprihăniți. Oamenii aceștia au căpătat vindecare și dvs tot puteți căpăta vindecare.

De aceea, dragi creștini, vă îndemn să le spuneți aceste lucruri la prietenii dvs, când sunteți martori la astfel de discuții, aduceți un Cuvânt de la Dumnezeu, vorbirea voastră să fie întotdeauna dreasă cu sare și cu har, ca să știți cum să  răspundeți fiecăruia.Vorbiți-le la toți oamenii din Sfintele Scripturi, vorbiți-le despre gravitatea acestui păcat, dar vorbiți-le și despre harul lui Dumnezeu, despre schimbarea pe care o poate face El, așa cum a făcut-o și în Corint, iar ei au primit eliberare. Este foarte important ca noi să avem întotdeauna îndrăzneală și rugați-vă ca Dumnezeu să vă dea această îndrăzneală, ca în orice loc să le vorbiți oamenilor despre ceea ce este scris în Cuvântul Său.

De asemenea, vreau să vă îndemn să studiați cursurile de studiu biblic inductiv care abordează homosexualitatea din prisma Sfintei Scripturi. Pentru a vedea materialele accesați link-ul următor. Pentru procurarea manualelor de studiu biblic inductiv telefonați la numărul de contact: (+373) 67629102.

Articole la același subiect:

1. Ce este homosexualitatea?

2. Homosexualitatea și violența sunt stâns legate!

3. Este homosexualitatea o tulburare sau nu? Ce spune știința, pe scurt.

4. De ce unele bisericii numai consideră homosexualitatea drept păcat?

5. Ce este homosexualitatea? Adevăr despre Adevăr

6. Homosexualitatea și molestarea sexuală a copiilor – Actual

7. Paul Cameron:”Homosexualitatea se învață” – Actual