Homosexualitatea și violența sunt strâns legate!

Violenta si homosexualitatea
Acest raport a fost oferit de Family Research Institute și prezintă o informație actuală cu privire la disponibilitatea homosexualilor de a fi implicați în acte de violență. Mai jos este oferită variantă română a acestui raport, iar spre final concluziile personale făcute în urma acestui studiu.

O crimă șocantă

  • Anul 2011 începe cu o știre despre crima cu ”tirbușon” (mic dispozitiv de scos dopuri): un tânăr de 21 ani, de profesie model, și-a omorât iubitul – un activist gay de 65 ani de naționalitate portugheză, tăindu-i testiculele cu un tirbușon.
  • Aberație șocantă? Eveniment unic? Sau parte a unui model?

Homosexualitatea și violența nu sunt lucruri străine

  • Top șase criminali în serie din SUA au fost implicați în homosexualitate
  • Ultimii 5 ani: 22% din 2,281 bărbați homosexuali au raportat că au fost implicați în violență fizică gay-pe-gay; 5,1% au raportat viol gay-pe-gay

Violența domestică disproporționată

  • Rapoartele anuale de violență domestică sunt preponderant homosexuale
  • Adulți căsătoriți au raportat violența domestică: bărbați = 0,04%, femei = 0,24%
  • Adulți care au parteneri homosexuali au raportat violența domestică: gay = 4,6%; lesbiene = 5,8%

Statisticile oferite de Centrul Canadian pentru Justiție, 2004

  • Anual homosexualii raportează mai frecvent cazuri că au fost violați, jefuiți sau agresați
  • Homosexuali = 3,2%; heterosexuali = 1%

În concluzie: Homosexualitatea și violența sunt lucruri compatibile, ba chiar foarte periculoase. De la ”manifestările pașnice” pe care le solicită aceștia în centrul capitalei, până la amenințări cu omorul când nu li se respectă drepturile este un singur pas. Când vorbesc despre amenințări, mă refer direct la cazul recent din Marea Britanie, când unei jurnaliste i s-a amenințat viața de către o grupa homosexuală, pentru sprijinul pe care ea l-a oferit creștinilor în materialele sale jurnalistice. Amenințările au fost atât verbale, în scris, prin Internet, telefon mobil și alte surse mass-media. Acesta este un rezultat al ”drepturilor” depline pe care le dețin homosexualii și prin care submineaza atât de evident drepturile celorlalți.

Situația este cu atât mai îngrijorătoare, cu cât în țara noastră se caută impunerea tot mai insistentă a ”valorilor” LGBT, la moment fiind vorba de difuzarea filmului care le promovează drepturile pe canalul național. Important este de acționat, de sensibilizat atât conducerea TRM, cât și jurnaliștii din alte instituții mass-media, spre ce duce acest proces de toleranță și acceptare exagerată a tot ceea ce cer homosexualii.