Nu merge la ghicitoarea Sveta din Dănceni

Locuiesc în satul Dănceni și destul de frecvent sunt întrebată de oameni cum să ajungă la ghicitoarea Sveta din sat. De asemenea, fiind în transportul public, aud oamenii vorbind între ei despre experiența lor la această ghicitoare. Iată care este răspunsul meu în aceste situații și vă îndemn și să-mi urmați exemplul.

Nu le spun cum să ajungă la această ghicitoare

În primul rând, niciodată nu le spun cum să ajungă la această femeie. Le spun celor ce mă întreabă că știu unde locuiește, dar nu vreau să iau parte la păcatul lor și al ei.

Le spun că acest păcat le vor aduce mai mult rău

Este păcat să apelezi la ghicitori, indiferent de greutățile care apar în viață. Dacă nu apelezi la Dumnezeu, dar la ghicitori, îți aduci pe cap probleme mult mai mari ce te așteaptă în viitorul apropiat. Dumnezeu spune clar să nu apelăm la ghicitori:

Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului. (Deuteronom 18:10-12)

Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morţi şi la ghicitori, ca să curvească după ei, Îmi voi întoarce faţa împotriva omului aceluia şi-l voi nimici din mijlocul poporului lui. (Levitic 20:6)

După cum vedeți, Dumnezeu spune clar despre aceste practici că sunt o urâciune, iar pedeapsa va fi: Dumnezeu Își va întoarce fața de la omul acela (dacă Dumnezeu nu-l ajută să iasă din problemă, cum îl va ajuta ghicitorul?) și apoi nimicirea din mijlocul poporului. Să nu creadă oamenii că aceasta este o glumă. Dumnezeu este sfânt și drept și ce spune împlinește.

Dumnezeu dorește ca toți oamenii să apeleze la El după ajutor, să se întoarcă de la faptele lor rele și apoi să-i ajute în toate. Însă, dacă oamenii apelează la ghicitori, Dumnezeu numește aceasta curvie și aduce pedeapsa în viața acelui om.

Le spun soluția reală la problema lor

Soluția este să te întorci de la faptele rele pe care le-ai făcut, să-ți ceri iertare să primești nașterea din nou și prin credință să ceri de la Dumnezeu vindecare sau ajutor în problema concretă pe care o ai.

Să nu se înșele nimeni că ghicitorii le vor da o soluție reală. Aceasta poate fi doar temporară, pentru că este o înșelătorie a diavolului ca să prindă oamenii prin înșelăciune în cursa lui.

Cât despre această femeie, oamenii din sat mărturisesc că este posedată de demoni. Mai mulți au auzit-o scoțând sunete stranii. Când eram mică, ea a intrat în biserică și a început a striga în fața icoanei și preotul a dat-o afară. Multe tare nu știu, dar este evident că ORICE ghicitor și vrăjitor este un slujitor al Satanei, pentru că Dumnezeu numește această urâciune și ne interzice să apelăm la ei.