Poți ajuta cu zeciuala ta o altă biserică decât cea din care faci parte?

Întrebare:

Eu zeciuiala o dau de obicei în biserica din care fac perte, dar știu că biserica din satul meu este în mare nevoie și nu au cu ce să cumpere de foc pe iarnă. Pot să dau la biserica din sat? Știu sigur că îi va ajuta. Nu știu cum să fac. Aici sunt într-o dilemă. Vă mulțumesc mult.

Subiectul zeciuelii am abordat în mai multe articole de pe acest portal și vă invit să le citiți pentru că am acoperit pe larg în ele această temă:

Eu vă sfătuiesc să mergeți la păstorii bisericii din care faceți parte și să le povestiți despre situația bisericii din satul dumneavoastră și despre dorința pe care o aveți în inimă. Astfel, dacă va fi necesar, poate se va implica întreaga biserică și va fi acoperită integral nevoia creștinilor din satul dumneavoastră de baștină. Dumnezeu să-i binecuvânteze și pe creștinii din satul de baștină cu aceeași dărnicie ca să poată acoperi nevoile pentru întreținerea casei lor de rugăciune, ca să contribuie la înaintarea Evangheliei și ca să ajute și ei, la rândul lor, alte biserici.