(VIDEO) Prezintă jocul Pokemon Go un pericol pentru creștini?

Chiar trebuie să luăm în serios jocul Pokemon Go? Prezintă el cu adevărat un pericol pentru creștini sau tehnologia pe care se bazează poate fi folosită și pentru vestirea Evangheliei? Cum este cu jocul similar anunțat ”Discover Moscow. Photos”? Poate fi o posibilitate de creare a unui joc biblic care să presupună întâlnirea cu personajele biblice?

 

Vă invit, de asemenea, să citiți și aceste articole la acest subiect:

Având în vedere că mulți creștini s-au lăsat atrași de acest joc, le recomand să nu mai umble după lucruri de nimic, pentru că vor ajunge ei înșiși nimic, așa cum avertizează Scriptura:

…au mers după nimicuri şi au ajuns ei înşişi de nimic? (Ieremia 2:5)

Invit adolescenții, tinerii creștini să-și dedice viața studierii Sfintelor Scripturi. Invit adolescenții să fie pregătiți la sesiunea care începe luni la Școala TIMOTEI. Sesiunea se va desfășura în perioada 1-12 august 2016 în incinta Bisericii “Harul”, situată pe strada Ciocârliei 2/8, Chișinău. Invit tinerii creștini în toamnă la sesiunea ”Consiliere Spirituală” să studieze cursul ”Căsătorie Fără Regrete” și să fie bine pregătiți să-l predea și altora. Se va desfășura în același loc din 5 până în 17 septembrie. Vă sfătuiesc să puneți prioritate pe pregătirea duhovnicească și să vă dedicați viața studierii Sfintelor Scripturii, trăirii Scripturii și predării acesteia altora.

Nu vă înșelați și fiți foarte atenți. Acest joc foarte mult obsedează pe cei care-l încep și devine prioritate în viața lor. Aceasta este foarte periculos. Creștinii nu au timp de pierdut cu astfel de jocuri. Nu este bine creștinii să-și abandoneze celelalte responsabilități și să alerge după pokemoni.

Sunt foarte curios să știu ce credeți dvs.? Vă invit să scrieți la comentarii opinia dvs. Îndemn tinerii din biserică nici să nu încerce acest joc, pentru orice lucru care are puterea de a obseda este foarte periculos. Țineți-vă cât mai departe de jocul acesta.