Cum să te eliberezi de dependenţa jocurilor de noroc de la cazino?

Cum să te eliberezi de dependenţa jocurilor de noroc de la cazino?Întrebare:

Spuneți-mi, vă rog, ce e de făcut, dacă nu pot să mă despart de aparatele de jocuri de noroc de la cazino? Acum nu am bani și nu mă duc, dar cum îi câştig, așa și îi pierd. M-am săturat să mai trăiesc. Vă rog să-mi răspundeți, dacă puteți!

Deja aţi făcut un pas mare sper eliberare din dependenţa de aparatele de jocuri de noroc de la cazino prin faptul că aţi devenit conştient de pericolul lor, recunoaşteţi aceasta şi doriţi să vă eliberaţi. Cei mai mulţi care se află în robia jocurilor de noroc nici nu vor să recunoască şi se înşeală în primul rând pe ei singuri atunci când cineva vine să-i avertizeze de pericole. Le recomand acestor persoane să citească articolele

Dependenţa aceasta de jocurile virtuale de la cazino este o patimă păcătoasă şi cel care este prins de ea se află în robia păcatului. Doar Domnul Isus poate oferi o eliberare deplină şi aceasta se întâmplă atunci când cineva se pocăieşte şi se naşte din nou prin intrarea în Noul Legământ cu Mântuitorul. Vă invit să citiţi articolul “Cum să întri în Noul Legământ cu Domnul Isus Hristos?” şi să urmaţi paşii din acest articol ca să puteţi realiza şi o eliberare deplină de aparatele de jocuri de noroc de la cazino.