(VIDEO) De ce simți un gol în inimă?

Întrebare:

Ce să fac dacă simt un gol în inimă?

Golul acesta din inimă îl ai pentru că-ți lipsește relația personală cu Dumnezeu. Orice om care nu are o relație cu Dumnezeu încearcă să umple acest gol cu lucruri materiale, relații, dar trebuie să înțelegem că doar Dumnezeu este Cel care ne poate ajuta. El vrea să aibă o relație personală cu tine. Lui îi pasă de tine. Când nu ai o relație cu Dumnezeu, drumul tău este la pierzarea veșnică. Dumnezeu vrea ca niciunul să nu piară, ci toți oamenii să vină la pocăință, la mântuire. Dumnezeu dorește mântuirea ta, de aceea este foarte important să-L cauți pe Dumnezeu.

Începe să studiezi în profunzime Cuvântul lui Dumnezeu

Încearcă să înțelegi tot ceea ce este scris în Biblie. Dacă nu înțelegi ceea ce este scris, nu dispera, nu te dezamăgi. Cere-I lui Dumnezeu să-ți vorbească, să-ți descopere și să-ți arate frumusețea Cuvîntului Său.

Caută oameni care au o relație adevărată cu Dumnezeu, o biserică cu învățătură sănătoasă

Apelează și la creștini, caută oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu, care au o relație adevărată cu Dumnezeu. Caută o biserică în care cu adevărat este cinstit Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu una în care s-au depărtat de învățătura Lui. Cum vei ști aceasta? Dacă citești Biblia, va fi ușor să găsești biserica în care este cinstit și respectat Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă nu ai citit Biblia, nici nu vei ști cum să alegi alegi una, pentru că nu ai criteriul care ne este dat de Sfânta Scriptură. Doar citind Biblia, îți vei da seama când ai ajuns într-o biserică cu învățătură sănătoasă. Explic mai multe detalii cu privire la biserica adevărată în emisiunea ”Cum găsești biserica adevărată? ADEVĂRUL DESPRE ADEVĂR”. Te invit să o privești:

Îți recomand să studiezi în mod special acum cursul biblic ”Întoarce-ți inima spre Dumnezeu”. Îl poți procura la biserica ”Buna Vestire” din Chișinău, biserică pe care o păstoresc, în fiecare duminică la orele 14:00 și joi la 19:00. În fiecare joi la orele 19:00 avem întâlnire de studiu biblic împreună cu toată biserica. Te invit să te participi și astfel Dumnezeu va da multă desfătare sufletului tău din studierea Cuvântului Lui. Vei putea să umpli golul din inimă doar apropiindu-te de Dumnezeu.

Nu încerca să umpli acest gol cu altceva afară de Dumnezeu

Nu încerca să umpli acest gol cu altceva, pentru că iarăși vei ajunge la dezamăgire. În Evanghelia după Matei, Domnul Isus a spus:

Veniti la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihna. Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre. Căci jugul Meu este bun, și sarcina Mea este ușoară.” (Matei 11:28-30)

Dacă nu vrei să ai golul acesta în inimă, vino la Domnul Isus Hristos. Ia jugul Lui, primește învățătura Lui în inimă și vei găsi odihnă pentru sufletul Tău. Doar atunci când Îl vei primi pe Domnul Isus în viața ta, vei avea odihnă, pace și bucurie în inimă. Doar așa poți fi fericit și nu vei mai avea golul în inimă. În locul acestui gol vei avea odihnă, vei avea pace, bucurie și nădejde. Așa să te ajute Dumnezeu.