Te găsește duminica împreună cu Biserica?

Creștinii din Biserica primară petreceau duminicile împreună, stăruind în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni.

Astăzi, o mare majoritate din populația țării noastre se declară creștini, cu toate acestea multe din Biserici sunt pustii chiar și duminica. Biserica zidește valori frumoase în fiecare om, iar aceasta aduce impact frumos în societate.

Vremurile de apostazie din țara noastră se simt puternic prin răsturnarea valorilor morale, care astăzi sunt numite prejudecăți și stereotipuri. Până și politicienii nu mai fac deosebire între acestea, o dovadă fiind votul acordat pentru legea anti-discriminare. Poate să începem schimbarea prin a merge duminica la biserică?

Dacă te numești creștin, unde-ți petreci dimineața din prima zi a săptămânii?

Laudă și închinare împreună cu Biserica BunaVestireEu aleg să merg în fiecare duminică să fiu împreună cu Biserica lui Hristos, așa cum citim și despre apostoli:

”În ziua dintâi a săptămânii, eram adunaţi laolaltă ca să frângem pâinea. Pavel, care trebuia să plece a doua zi, vorbea ucenicilor şi şi-a lungit vorbirea până la miezul nopţii.” (Faptele Apostolilor 20:7)

Creștinii l-au ascultat pe Pavel până la miezul nopții, de ce atunci auzim despre ”creștini” care nu au timp să meargă duminica la Biserică 2 0re?

Una din cauze este necunoașterea importanței frecventării serviciilor divine ale unei Biserici locale. În acest sens, recomand câteva articole explicative:

http://www.moldovacrestina.net/biserici/despre-mersul-regulat-la-biserica/

http://www.moldovacrestina.net/doctrina/poti-fi-mantuit-fara-sa-mergi-la-biserica/

http://www.moldovacrestina.net/predici/biserica-stalpul-si-temelia-adevarului/

http://www.moldovacrestina.net/doctrina/biserica-identitatea-scopul/

http://www.moldovacrestina.net/doctrina/cum-sa-zidesti-relatii-in-biserica-lui-hristos/

http://www.moldovacrestina.net/biserici/de-ce-am-ales-biserica-baptista/