Sculptorul Martin Hudacek din Slovacia a finisat lucrările asupra monumentului ”Mamă, nu mai plânge!”, comandat din Slovacia pentru Republica Moldova în cadrul proiectului ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut”.
Lucrările au început după primul transfer de 1500 $ pentru monument. Echipa își exprimă recunoștința tuturor celor care s-a alăturat și au susținut această cauză. Pentru achitarea deplină a sumei pentru monument mai este necesar de adunat 2700 Euro. Vă îndemn fierbinte pe toți să contribuim personal ca să adunăm această sumă și să spunem și prietenilor, rudelor. În felul acesta vom opri acest mare rău care se face prin pracica avortului și vom salva vieți.
Proiectul ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut” este în desfășurare de la 15 octombrie 2014. Până la această dată 12027 de persoane au studiat lecția biblică despre avort, iar 9581 dintre ei au decis să protejeze viața umană de la concepție. Aceștia au semnat un legământ simbolic prin care și-au luat angajamentul să protejeze viața umană de la concepție, să nu facă avort și nici să-și dea consimțământul sau să sfătuiască/impună pe cineva vreodată să facă avort.
Monumentul va fi inaugurat la data de 1 iunie în fața maternității spitalului ”Centrul Mamei și al Copilului” din Chișinău.
Cei care doresc să invite echipa să desfășoare în localitate una din activitățile proiectului, pot alege una din modalitățile de mai jos și contacta (salvareafamiliilor@gmail.com) coordonatorul:
-
Program de 2 zile de evanghelizare personală în localitatea dvs;
-
Evanghelizare în școala publică din localitate;
-
Pregătirea liderilor pentru a putea desfășura aceste proiecte de evanghelizare;
Asociația Obștească ”Pentru Familie” din Republica Moldova este o organizație de advocacy a valorilor familiei și vieții, bazate pe morala creștină. Asociația își desfășoară activitățile din 2008 în bază de voluntariat și donații benevole ale persoanelor care înțeleg importanța proiectelor desfășurate și decid să se alăture. În jur de 50 de voluntari sunt implicați în desfășurarea proiectelor în țară.
Irina Batin, coordonator de proiect