Proiectul ”DAA” în liceul ”Univers”, or. Hâncești

0
850

Astăzi, 21 februarie, proiectul DAA a fost prezentat în liceul ”Univers” din or. Hâncești. Lecția ”Despre virginitate” a fost predată în clasa a XI-a de către Viorica Vâlcu, reprezentant al Asociației ”El-Șadai”. La lecție, au participat 15 tineri, dintre care 5 fete au luat decizia să semneze legământul!

Unul dintre băieții prezenți la lecție s-a abținut să semneze pentru puritate până la căsătorie, pentru că ”îi vine greu să înțeleagă că Dumnezeu îi va da o soție”, mărturisește el, ”cred că mai bine este s-o caut singur.” Fetele care au semnat legamintele însă, au luat o atitudine foarte responsabilă față de această decizie.

Articolul precedentDin ce alimente putem lua vitamina D?
Articolul următor150 de elevi au auzit despre Dragostea Adevărată în or. Rezina
Aurica Guzun
Sunt profesoară de limbă engleză în cadrul A.O. ”English For a New Life” şi predau limba engleză atât în grup, cât şi individual. Am absolvit Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism şi scriu articole pentru portalul media Moldova Creştină şi ziarul Moldova Creştină. Am absolvit Institutul de Studiu Biblic Inductiv în anul 2013 şi predau Cuvântul lui Dumnezeu în grupuri mici pentru copii şi pentru maturi.