Cum să te protejezi de vrăjitoriile mamei tale?

Întrebare:

Am şi eu o întrebare legată de diferite ritualuri. Mama este foarte pasionată de horoscoape şi are o mulţime de cărţi de vrăji acasă. Face tot felul de lucruri ciudate prin casă. În fiecare vineri seara aprinde şapte lumânări, sau aprinde doar lumânări verzi (cred că pentru întoarcerea norocului) şi citeşte tot felul de rugăciuni din Biblie doar vineri seara. Mi se pare foarte urât că ea asociază vrăjitoriile cu Dumnezeu. Se ascunde tot timpul şi nu ştiu ce alte lucruri mai face, dar am observat că de la o vreme în fiecare vineri, înainte de culcare, vine la mine şi îmi suflă pe frunte şi face tot felul de semne ciudate. Mi-e frică de ea. Nu vreau să iau parte la asemenea lucruri. Ce ar putea să însemne lucrurile acestea şi cum aş putea să mă protejez?

Dumnezeu condamnă categoric horoscoapele, ghicitul şi vrăjitoriile practicate de mama ta şi, aşa cum spui, este o urâciune faptul că ea foloseşte în aceste scopuri până şi Biblia.

Explică mamei gravitatea faptelor ei

Ca să înţelegi mai bine, te invit să citeşti articolul Ce spune Biblia despre ghicit şi vrăjitorie? Apoi, mergi la mama ta şi spune-i toate aceste adevăruri, dar insistă în explicaţii ca să te asiguri că a înţeles despre ce este vorba.

Încheie legământ cu Domnul Isus Hristos

Nu ştiu dacă eşti născută din nou şi dacă ai primit Duhul Sfânt. Dacă nu ai avut încă această experienţă în viaţa ta, este mult posibil că vrăjitoriile mamei tale deja să te fi afectat sau să te afecteze acum. De aceea, caută să înţelegi bine ce este naşterea din nou şi cum se poate întâmpla în viaţa ta. Apoi, pocăieşte-te din toată inima ca să primeşti Duhul Sfânt şi să fii eliberată deplin de sub puterea duhurilor rele cu ajutorul cărora se fac toate vrăjitoriile.

Îndeamnă pe mama ta să se pocăiască

După exemplul tău, îndeamnă-ţi mama să se pocăiască pentru că numai aşa poate fi eliberată din ghearele idolatriei în care a fost prinsă. Dacă nu vrea să se pocăiască, cel puţin…

Cere mamei tale să înceteze aceste practici

Este puţin probabil că va înceta dacă nu se pocăieşte, dar important este că i-a cerut lucrul acesta şi că insişti asupra lui.

Dacă mama nu vrea să se dezică de vrăjitorii…

Atunci va trebui să părăseşti casa în care trăiţi acum si să cauţi o locuinţă separată în nădejdea că mama va înţelege şi se va pocăi în curând de faptele ei rele.