Unde îți poți găsi jumătatea ca să te căsătorești dacă ești creștin?

Întrebare: 

Am ajuns să cred că lumea de azi e mai rea decât atunci, în timpul Sodomei și Gomorei! Curvia, sodomiile și răzvrătirile lumii acesteia mi-au tăiat dorințele și plăcerea de a mai trăi pe acest pământ de când aveam vreo 26 de ani. Acum am vârsta de 34 de ani. Tare mult aș vrea să cunosc un site ca să-mi caut jumătatea în Domnul Isus Hristos. 

Este adevărat că imoralitatea din jur aduce multă întristare și disprerare. În Biblie este scris că neprihănitul Lot, după ce a ales să locuiască în Sodoma împreună cu familia sa, își chinuia sufletul în fiecare zi din pricina celor ce vedea și auzea și era foarte intristat de viața destrăbălată a acelor stricați. 

 

Totuși, bucuria creștinului adevărat este în Domnul Isus Hristos și nu poate fi răpită nici de împrejurări, nici de oameni, de nimic. Mi se pare că nu ați găsit încă această bucurie în Domnul Isus Hristos și vă sfătuiesc să vă grăbiți să intrați în Noul Legământ cu El, să primiți Duhul Sfânt și apoi să vă alipiți de Biserica sfinților și, împreună cu ei, să studiați Sfintele Scripturi, să vă rugați și să vestiți Evanghelia. 

 

 

Cât ține de căsătorie, ca și creștin, vă puteți căsători doar cu o fată creștină, care să facă parte din același legământ cu Domnul Isus Hristos  și care, bineînțeles că, va fi implicată activ în viața bisericii locale. 

 

Iar cu privire la site-urile matrimoniale, părerile sunt împărțite, însă eu cred că cel mai bine este să așteptați până Domnul vă va aduce în cale fata pe care v-a rânduit-o să vă fie soție. Nu căutați să-L ajutați pe Dumnezeu ca să nu vă faceți rău, căci au mai incercat și alții și au sfârșit-o rău.  Dumnezeu să vă binecuvânteze!