De ce a creat Dumnezeu relaţia sexuală dacă ea aduce păcat, frustrare şi familii destrămate?

Întrebare:

Soțul meu nu se poate pocăi deoarece da vina pe Dumnezeu pentru inclinația sa spre infidelitate motivând ca El ne-a creat lăsând ca modalitate de apariție a copiilor relația sexuala care antrenează oamenii in păcatul adulterului in loc sa facă El in așa fel încât si noi oamenii care suntem creați după chipul si asemănarea Sa sa putem face oameni(copii) din lut suflând asupra lor suflare de viață. Daca aşi avea răspunsul la întrebarea “De ce Dumnezeu a preferat ca modalitate de reproducere relația sexuala așa cum o cunoaștem azi in locul celei imaginate de soțul meu ca sa nu mai fie astfel atâtea suferințe si familii destrămate si bărbaţi frustrați?” poate soțul meu L-ar iubi pe Dumnezeu. Fostul meu soţ… caci așa cum va spuneam este infidel… Nu poate altfel…  Însă eu accept ca așa este el creat din pântecele mamei sale http://www.geneticlab.ro/gena_fidelitatii.html şi îl iert de fiecare data cat timp voi trai. Va mulțumesc si Dumnezeu sa va binecuvânteze in tot ceea ce faceți pentru EL.

Dumnezeu a creat relaţia sexuală nu doar pentru procreare şi dacă doriţi să cunoaşteţi scopul pentru care a creat-o El vă invit să citiţi articolele:

Vă recomand să faceţi rost de manualul “Sexualitatea din perspectiva Bibliei” de Kay Arthur şi să-l studiaţi împreună cu soţul ca să aveţi o înţelege corectă a voii lui Dumnezeu cu privire la aspectul sexual al vieţii umane.

Dacă soţul dumneavoastră va începe să studieze Biblia sistematic, va ajunge să înţeleagă că odată cu căderea omului în păcat, aşa cum este descrisă în Geneza 3, păcatul a afectat nu doar sexualitatea, ci orice aspect al vieţii umane. De aceea unii ajung să trăiască în perversiuni sexuale. Vestea bună este, însă, că tocmai pentru aceasta a venit Domnul Isus pe pământ, ca să moară pentru păcatele noastre şi să ne izbăvească din robia păcatului ca să putem întra în Împărăţia lui cerească.

Cât priveşte “gena fidelităţii” este o nouă înşelăciune a Satanei ca cea care spune că homosexualitatea este înnăscută. În calitate de slujitor în Evanghelie, am condus la Hristos şi să cunosc bărbaţi şi femei care au trăit în desfrâu sexual înainte, dar după ce au întrat în Noul Legământ cu Domnul Isus Hristos şi au experimentat naşterea din nou, au fost soţi fideli şi soţii fidele pentru tot restul vieţii, pentru că ei şi-au răstignit firea loc păcătoasă atunci când au devenit ucenicii lui Hristos şi au ales să trăiască pentru restul vieţii nu după îndemnurile firii păcătoase, ci după îndemnurile Duhului Sfânt. Dumnezeu să vă ajute să înţelegeţi împreună cu soţul aceste adevăruri foarte importante şi să vă întoarceţi din toată inima la Dumnezeu ca să puteţi trăi o viaţă creştinească în sfinţenie. Nu mai fiţi de acord cu “argumentul despre gena fidelităţii” folosit de soţul dumneavoastră, ci spuneţi-i despre eliberarea deplină de sub puterea păcatului pe care o poate da Domnul Isus atunci când alegem să fim ucenicii Lui. Iată ce scrie în Sfintele Scripturi în acest sens:

Şi a zis iudeilor care crezuseră în El: „Dacă rămâneţi în Cuvântul Meu, sunteţi în adevăr ucenicii Mei; veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.” (Ioan 8:31-32)

Să vină la Domnul Isus cu pocăinţă ca să primească o eliberare deplină din robia păcatului.