Nevoie URGENTĂ – mai este nevoie încă de 560 EURO pentru monumentul ”Mamă, nu mai plânge!”

Facem apel către cei care au susținut proiectul ”Dreptul la Viață a Copilului Nenăscut” și au donat pentru monumentul ”Mamă, nu mai plânge” și către cei care încă nu au reușit să o facă. Dacă aveți pe inimă această cauză și doriți să vă alăturați împreună cu noi în lupta pentru a convinge societatea să apere dreptul la viață al copilului nenăscut, vă invităm să contribuiți la această nevoie urgentă. 

Din banii donați pentru proiect 5000 EURO sunt pentru monument. Am trimis 1500 Euro, urmează să trimitem vineri 3500 Euro. Avem doar 2940 Euro. Ajutați-ne să adunăm restul sumei atât de urgente pentru proiect.

Monumentul este în țară. Citiți în acest articol cum vom folosi monumentul până autoritățile își vor schimba decizia și vor permite inaugurarea monumentului pe teritoriul instituțiilor unde se fac avorturi. Iată cum arată monumentul realizat pentru Republica Moldova:

Mulțumim studenților de la facultatea de Jurnalism în cadrul Școlii Internaționale de Misiune Precept Ministries Eurasia, care au contribuit personal la această nevoie și au răspândit informația prin instrumentele mass-media. Cu ajutorul lor am adunat 60 Euro, 1000 Ruble și 350 lei. Mai este nevoie încă de 560 Euro.

Nevoia este urgentă. Timp de 2 zile trebuie să adunăm această sumă. Transferul donațiilor mai rapid îl puteți face prin Western Union, pe contul Asociației sau personal să transmiteți coordonatorului (Irina Batin – +373 76718882).