Cum vom folosi monumentul pentru copiii avortați până autoritățile vor permite instalarea

Celor 6 milioane de copii avortați pe teritoriul Moldovei de la legalizarea avortului li se refuză o piatră de mormânt.  

Vom avea un monument mobil – prima perioadă 2-8 august

Până la schimbarea deciziei Ministerului, monumentul ”Mamă, nu mai plânge!” va fi mobil. Vom merge cu acest monument în fața instituțiilor medicale unde se fac avorturi.

Vom încerca să convingem femeile, bărbații, medicii și toți cei implicați în săvârșirea acestei crime să păstreze viața copilului și să ia o decizie fermă să nu participe la aceasta pentru tot restul vieții.

Vom propune trecătorilor să le predăm lecția biblică despre avort și-i vom îndemna să susțină proiectul, să semneze o petiție adresată autorităților și să doneze pentru cheltuielile proiectului.

Având în vedere programul foarte aglomerat pe timp de vară, prima săptămână când vom merge zilnic va fi 2-8 august. Invităm cu această ocazie toți voluntarii proiectului și cei care doresc să se alipească. 

Contactați pentru aceasta coordonatorul (Irina Batin +373 76718882) sau scrieți la comentarii intenția dvs. de a participa.

Ministerul Sănătății a interzis instalarea monumentului ”Mamă, nu mai plânge!” pe teritoriul instituțiilor medicale la data de 20 mai 2015. Puteți cere autorităților să-și schimbe decizia, semnând această petiție online. La emisiunea ACTUAL vedeți argumentarea reprezentanților Ministerului: