Sfatul preotului pentru un cuplu care şi-au pierdut copiii prin pierdere spontană a sarcinii

pierdere spontana a sarcinii la multe femei Soţii Oleg şi Galina Nemţanu din capitală acuză medicii de la Centrul Mamei și copilului de neglijență, care a dus la moartea a doi copii născuți prematur (pierdere spontană a sarcinii ). Mama pruncilor sustine că doctorii nu i-au acordat ajutorul necesar, în consecință ea suferind un avort spontan. Deși nu pot spune care a fost adevărata cauză a tragediei, medicii resping, însă, toate acuzațiile și spun că au facut tot ce le-a stat în puteri. Nu ştiu dacă Oleg şi Galina Nemţanu vor merge la preot după sfat şi consiliere, dar dacă ar dori să asculte sfatul, le-aş spune următoarele:

Fecundarea in-vitro implică un mare genocid al propriilor copii

Mă uitam la D-na Galina, mama pruncilor care s-au născut prematur şi mi se strângea inima când vedeam cu câtă disperare şi amar plângea după pierderea lor. Ea singură spune în reportaj că a devenit însărcinată prin însămânţare in-vitro. Nu ştiu cât de mult cunosc sau au dorit soţii să cunoască despre aceasta, dar este un fapt bine cunoscut şi dovedit că însămânţarea aceasta presupune un adevărat genocid împotriva copiilor proprii. Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creaţi mai mulţi embrioni în eprubetă. Astfel, medicii aplică conceperea a mai mulţi embrioni (copiii) “de rezervă”, având în vedere că va supravieţui 1 sau cel mult 2 din 10, adică vor ajunge vii până la naştere. Apoi, mai mulţi embrioni sunt transferaţi în uterul mamei, în speranţa că cel puţin unul din ei se va implanta reuşit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple şi apoi medicii recurg la aşa numită “reducţia embrionară” ceea ce înseamnă că o parte din embrioni(copii) sunt eliminaţi (omorâţi), ca să dea şanse de supravieţuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort şi este omor. Ce se face cu ceilalţi embrioni? Ei sunt congelaţi şi păstraţi pentru o posibilă însămânţare în viitor, iar dacă nu sunt solicitaţi, ajung să fie nimiciţi, sau chiar în unele ţări au fost folosiţi pentru fabricarea produselor cosmetice. Galina şi Mihai au recurs la o metodă de concepere a copiilor care este contrară voii şi Cuvântului lui Dumnezeu pentru că această metodă a implicat experimente diabolice asupra propiriilor copiii şi nimicirea lor. Am scris anterior un articol în care am prezentat Ce spune Biblia despre fecuncarea in-vitro. Galina şi Oleg plâng acum pentru Maxim şi Bogdan… Dar când vor plânge ei pentru ceilalţi copii care au fost omorâţi în urma experimentului lor şi despre care poate nici nu le-au spus nimic încă medicii şi nici nu le vor spune vre-o dată.

Pocăiţi-vă de păcatul săvârşit

Dumnezeu spune în Sfintele Scripturi astfel:

Dacă zicem că n-avem păcat, ne înşelăm singuri, şi adevărul nu este în noi. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire. Dacă zicem că n-am

păcătuit, Îl facem mincinos, şi Cuvântul Lui nu este în noi. (1 Ioan 1:8-10)

Recunoaşteţi înaintea lui Dumnezeu că aţi păcătuit, cereţi-vă iertare de la El şi veţi primi iertare, iar apoi să nu mai păcătuiţi.

Nu mai încercaţi să-L ajutaţi pe Dumnezeu

Dacă Cel Atotputernic ţi-a închis pântecele ca să nu ai copii, nu încerca să mergi împotriva voii Lui. Oricine a încercat să grăbească lucrurile, sau să ajute pe Dumnezeu în vre-un fel doar s-a nenorocit singur pe sine. Nu faceţi aceasta.

Înfiaţi copii

Sunt atâţia copiii care nu au părinţi şi care au nevoie de ei. Căutaţi să înfiaţi copii şi să vă dăruiţi pentru ei, să le arătaţi o dragostea ca cea pe care o arată Dumnezeu faţă de noi.

Dumnezeu poate să vă dea copii

Dacă aşa va fi voia Lui, Dumnezeu poate oricând să vă dea copii. Am un prieten care după mulţi ani de căsnicie cu soţia nu au avut nici un copil şi tare îşi doreau unul. Ajuns la vârsta de 46 de ani se pare că nu mai trăgea nădejde nici el şi nici soţia să aibă copii. Tocmai venise la o tabără creştină unde am învăţat din Sfintele Scripturi despre viaţa lui Avraam, care a avut o situaţie similară în ce priveşte copiii. După tabără, prietenii noştri au plecat acasă şi la scurt timp ne-au trimis un mesaj în care ne-am spus cu multă bucurie că soţia lui era însărcinată. Vara aceasta vor veni împreună cu copilul lor la tabăra care va fi organizată. Dumnezeu a făcut minune în viaţa lor, în viaţa multor oameni şi poate face o minune şi în viaţa voastră.

Cât priveşte vina medicilor…

Chiar dimineaţă a venit la noi acasă o moaşă şi i-am arătat reportajul de la ProTV după care a spus că fără nici o îndoială medicii poartă vina pentru că mama a avut pierdere spontană a sarcinii,  și pentru că poartă vina, trebuiesc traşi la răspundere penală. Dumnezeu să le dea şi lor pocăinţă ca să vadă şi să aprecieze viaţa omului la valoarea pe care a pus-o Dumnezeu.