Sărbătoarea Nașterii lui Isus în satele Trestieni și Larga

Trestieni

Ziua de 23 decembrie a fost ziua în care grupul nostru a vizitat satul Trestieni, un sat mic care are în jur de 400 de case și numai școală primară. În bisericuța din acest sat, care constă din 11 membri, este diacon faratele Oleg Celac, care este misionar în satul Halahora de Sus unde am avut program ieri.

Toată activitatea s-a desfășurat în Casa de Cultură a satului. Noi am avut un program de cîntece și poezii și mesaj din partea fraților. În jur de 40 de copii au auzit despre adevărata însemnatate a acestei sărbători și au aflat despre scopul nașterii lui Isus.

Larga

În ziua următoare, programul a fost în satul Larga, este un sat mai mare decît Trestieni. În acest sat păstor este Ghenadie Bulgari. Activitatea s-a desfășurat în biserica baptistă „Betel”.

Au fot invitați toți copiii din clasele a V-a-a VIII-a, peste 70 de copii în total.

Toți cei prezenți  au fost invitați la studiul biblic pe care îl petrecem în fiecare sîmbătă cu tinerii, dar și la serviciile divine de duminică, împreună cu părinții lor.

Sunt foarte bucuros că pot lucra în via Celui care mi-a oferit salvarea și m-a făcut copilul Său. În acest articol puteți citi despre felul cum Dumnezeu lucrează în satele Beleaveneț și Pererîta.