Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus în gimnaziul din Halahora de Sus

     Ziua de 22 decembrie a devenit pentru tinerii din satul Larga ziua în care a început turul de evanghelizări prin satele vecine cu ocazia sărbătorii Nașterii lui Isus.

     Prima invitație au primit-o de la Oleg Ceolac, care este misionar în satul Halahora de Sus. În acest sat nu este nici o biserică evanghelică, de aceea zece persoane din biserica din satul Larga am venit în ajutor. Am avut posbilitatea să cîntăm,  să recităm poezii și  să vestim despre Nașterea lui Hristos. Fiind și eu membru al acestei echipe, cu slujba de fotograf și chitarist, mărturisesc că-mi aduce o mare plăcere să vestesc pe Cel care S-a născut ca să ne salveze, pe Isus Hristos.

     Mai mult de un an de zile fratele Oleg Ceolac predă tinerilor din această școală lecții moral-spirituale în care abordează subiecte ca : pericolul fumatului, alcoolului și a drogurilor în viața tinerilor. În urma acestor lecții, mulți tineri au devenit prieteni cu fratele Oleg. Chiar și învățătorii au marcat acest lucru ca ceva deosebit de necesar și important, așa că ușile pentru a vesti Evanghelia au fost larg deschise. Copiii au primit cadouri de care s-au bucurat foarte mult.

      Dar cel mai mare cadou care li s-a oferit este cel care le-a fost sădit în inimă, adică mărturia vieții Celui care chiar dacă știa că va fi prigonit, bătut și răstignit, totuși a venit și ne-a oferit dragostea Sa.

     Înainte ne așteaptă o săptămînă plină de lucrare pentru Dumnezeu. Suntem așteptați în satul Trestieni, apoi urmează satul Larga, Beleavineț și Pererîta. Deci, vă invit să ne urmăriți în continuare ca să aflați cum s-au desfășurat evenimentele în aceste localități.