Ultimii pași de vestire a Evangheliei în anul 2013

Beleaveneț

În data de 25 decembrie grupul de tineri a avut program de dimineață în biserica din satul Larga și după amiază au continuat misiunea în satul Beleaveneț, dar de data aceasta nu a fost organizat program doar pentru copii, ci pentru toți care au acceptat invitația. Au fost de la copii până la vîrstnici. Programul a fost la fel ca și în satele precedente, am avut cîntece, poezii, mesaj din partea fraților, astfel ca toți cei ce au venit să afle despre Cel care S-a născut pe pămînt ca să scoată omenirea din păcat.

Pererîta

A doua zi am plecat la Pererîta, un sat foarte frumos. Acolo, de asemenea am avut program. La Pererîta au fost invitați toți copiii din clasele a I-a a IV-a. Copiii din acest sat au fost foarte activi.

 

Un lucru important care le-a fost explicat la copiii prezenți este că cadourile pe care le primesc nu o să reziste mult, fiindcă dulciurile se învechesc, jucăriile se strică, pixurile și caietele se termină, dar dacă ei Îl vor primi pe Isus în inima lor și El va deveni prietenul lor, acest cadou nu se termină niciodată, fiindcă El este prietenul care nu te lasă singur nici pe pămînt, nici în veșnicie.

Cu ajutorul lui Dumnezeu s-a făcut posibil ca și în acest an mai mulți copii să afle despre Fiul Său, adevăratul Sărbătorit în aceste sărbători de iarnă.