MOLDOVA CREȘTINĂ a împlinit 10 ani

Lucrarea MOLDOVA CREȘTINĂ și-a aniversat 10 ani de la lansare. Pe data de 27 aprilie 2007 a apărut primul articol pe site-ul  moldovacrestina.net. Pe parcursul acestor 10 ani mii de oameni au fost învățați din Cuvântul lui Dumnezeu prin articole, emisiuni, predici.

Cu recunoștință, unii cititori au scris cum au fost ajutați prin acest portal. Citiți mai jos impresiile.

Angela Doronceanu scrie că acest site a fost calea spre Hristos, pentru că astfel a ajuns să încheie legământ cu Domnul Isus Hristos. De asemenea, Angela scrie că a primit răspunsuri la întrebări care o frământau și pe care nu le înțelegea.

Olesea Boncev scrie că prin ziarul MOLDOVA CREȘTINĂ a ajuns să cunoască că poate studia și înțelege Biblia:

Ziarul Liber, acum numit Moldova Creștină, a jucat un rol important în viața mea. M-a ajutat să găsesc un grup de studiu, în care se studiază cu adevărat Biblia. Până a face cunostință cu metoda de studiere inductivă, nu știam că Biblia se poate explica cu ea însăși. Le mulțumesc învățătorilor mei pentru ca m-au ajutat sa îmi schimb viziunea vieții și să mă apropii de Dumnezeu.

La fel și Ludmila Grigoriu, care acum este unul din autorii ziarului MOLDOVA CREȘTINĂ, scrie că această lucrare a condus-o spre Hristos și mântuire:

Site-ul www.moldovacrestina.md a stat la baza cunoștințelor mele despre Isus Hristos și despre mântuire. M-a motivat să caut o biserică care trăiește conform adevărurilor Sfintelor Scripturi. A jucat și continuă să joace un rol esențial în trăirea mea de creștin. Mulțumesc pentru aceasta!

Vitalie Marian este un alt autor al ziarului, care, la fel, prin această lucrare, a ajuns parte din echipă, după ce personal a beneficiat de conținutul publicat:

Prin intermediul acestui site am făcut cunoștință cu dvs, frate Vasile. De atunci am îndrăgit mult lucrarea pe care o faceți și, prin harul lui Dumnezeu, m-am alipit acestei frumoase lucrări. Vă mulțumesc.

Lidia Balan scrie că a primit multă hrană duhovnicească prin articolele publicate și că le aștepta zilnic:

Pentru mine acest site a avut un mare impact. Aici am găsit tot după ce tânjeam! Zilnic căutam să citesc articole și așteptam cu nerăbdare să mai apară articole noi, emisiuni noi. Articolele sunt așa de bine explicate și așa simplu de înțeles. Hrană spirituală delicioasă și sănătoasă! Mulțumesc celor ce se trudesc și se pun la dispoziția cititorului, dînd răspuns la orice întrebare!

Victoria Vremere și Svetlana Dermenji scriu că au beneficiat mult prin această lucrare, pentru că au primit răspunsuri practice din viață, din perspectiva Bibliei:

De aici am învățat și învăț cel mai mult. Aici am găsit răspuns la întrebările mele. Au fost articole care chiar m-au mustrat și m-au ajutat să mă corectez și să trăiesc o adevărată viață de creștină! Mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru aceasta! (Victoria Vremere)

Eu am găsit răspunsuri practic la toate întrebările pe care le-am avut și am primit multă învățătură, încurajare și mustrare. Faceți o lucrare deosebită și sunt sigură că Dumnezeu va scoate mult rod din aceasta. Va mulțumesc. (Svetlana Dermenji)

Ana Sandulova primește deja de 3 luni ziarul MOLDOVA CREȘTINĂ acasă. După ce s-a abonat, Ana ne-a scris că a învățat lucruri despre care nu știa și că a putut să-și formeze o opinie biblică asupra unor aspecte controversate, cum ar fi fertilizarea in vitro, suicidul ș.a.

Un rezultat frumos, care a încurajat mult echipa MOLDOVA CREȘTINĂ, ne-a fost comunicat în 2011. Articolul ”Ce să faci când soțul te impune să faci avort”, scris de păstorul Vasile Filat, a salvat o fetiță, fiica Adelinei, care a revenit pe site și a scris acest mesaj de mulțumire:

Bună ziua! Sunt Adelina, cea cu problema despre care v-am scris în decembrie 2009. Vă anunț cu bucurie în suflet că am o fetiță superbă și că Dumnezeu l-a ajutat pe soțul meu să accepte copilul când aveam vreo 3 luni de sarcină. Este viața noastră și noi ne înțelegem de minune, iar el o iubește nespus pe Yasminuța noastră! Vă mulțumesc foarte mult pentru sfaturi și pentru ca ați răspuns la durerea mea. Mulțumesc și lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să trec peste naștere, pentru că am trecut peste o cumpănă foarte mare. Eram pe punctul de a muri și eu și fata, dar am trecut cu bine! Vă mulțumesc încă o dată și Doamne ajută. Aveți încredere în Dumnezeu!!

În 2009 Adelina, cu durere, a scris următoarea întrebare și s-a adresat după ajutor:

Mă aflu într-o situaţie foarte proastă acum. Sunt căsătorită de 6 luni cu singurul bărbat din viaţa mea şi acum sunt gravidă în prima lună. Eu sunt fericită, cu toate că nu sunt împlinită pe plan profesional, pentru că sunt încă la facultate. Soţul meu nu acceptă copilul şi din pricina aceasta am ajuns să fiu lovită, sunt certată şi vărs lacrimi amare când mă gândesc la soarta copilului din mine. Toţi mă blamează şi spun că nu este momentul, că nu suntem pregătiţi pentru un copil. Socrii mei mă jignesc şi ne provoacă numai certuri în familie, mă stresează şi după aceasta o fac pe creştinii. Nimeni nu vrea copilul acesta în afară de mine. Fumam înainte şi când am aflat că sunt însărcinată am renunţat la acest viciu, am încercat să ofer o viaţă sănătoasă copilului şi mie, dar am fost îndemnată continuu să fac avort. Eu nu vreau. Soţul nu se simte pregătit să avem acest copil, dar eu spun că dacă Dumnezeu ni l-a dat, este din buna Lui ştiinţă şi El ne va ajuta să-l creştem, pentru că este un miracol al lui Dumnezeu. Acum nu ştiu ce să fac: să renunţ la familie sau să fac avort? Dacă rămân lucrurile cum sunt acum mă tem să nu pierd sarcina din pricina stresului provocat sau, ferească Dumnezeu, să nasc un copil cu probleme. Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat şi vă mulţumesc.

Vă îndemnăm să înălțați rugăciuni pentru această lucrare izvorâtă din dragoste pentru oameni, pentru a-i învăța din Biblie, Cuvântul lui Dumnezeu. Vă invităm să ne scrieți la comentarii cum vă ajută lucrarea MOLDOVA CREȘTINĂ și cum vă putem sluji mai bine. 

Aici puteți urmări video integral de la sărbătoarea aniversării

Iar aici este albumul foto