Ce să faci când soţul te impune să faci avort?

Ce să faci când soţul te impune să faci avort?Întrebare:

Mă aflu într-o situaţie foarte proastă acum. Sunt căsătorită de 6 luni cu singurul bărbat din viaţa mea şi acum sunt gravidă în prima lună. Eu sunt fericită, cu toate că nu sunt împlinită pe plan profesional, pentru că sunt încă la facultate. Soţul meu nu acceptă copilul şi din pricina aceasta am ajuns să fiu lovită, sunt certată şi vărs lacrimi amare când mă gândesc la soarta copilului din mine. Toţi mă blamează şi spun că nu este momentul, că nu suntem pregătiţi pentru un copil. Socrii mei mă jignesc şi ne provoacă numai certuri în familie, mă stresează şi după aceasta o fac pe creştinii. Nimeni nu vrea copilul acesta în afară de mine. Fumam înainte şi când am aflat că sunt însărcinată am renunţat la acest viciu, am încercat să ofer o viaţă sănătoasă copilului şi mie, dar am fost îndemnată continuu să fac avort. Eu nu vreau. Soţul nu se simte pregătit să avem acest copil, dar eu spun că dacă Dumnezeu ni l-a dat este din buna Lui ştiinţă şi El ne va ajuta să-l creştem pentru că este un miracol al lui Dumnezeu. Acum nu ştiu ce să fac: să renunţ la familie sau să fac avort? Dacă rămân lucrurile cum sunt acum mă tem să nu pierd sarcina din pricina stresului provocat sau, ferească Dumnezeu, să nasc un copil cu probleme. Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat şi vă mulţumesc.

Eşti gata să fii tată sau criminal?

Deci, soţul spune că nu este gata să crească un copil… Dar să-l conceapă a fost gata? Şi acum este gata să-şi omoare cu atâta cruzime propriul copil? Deci pentru a deveni tată nu se consideră a fi matur dar pentru a deveni un criminal atât de crud este matur suficient? Pune-i aceste întrebări?

Avortul este cel mai crud omor

Avortul este omor, omorul propriului copil, cea mai crudă crimă şi oricine a făcut avort sau şi-a dat consimţământul, sau chiar cum o fac acum soţul şi socrii tăi care te impun să faci avort, toţi ei vor răspunde înaintea lui Dumnezeu şi vor trăi ca nişte blestemaţi pe acest pământ. Pentru că nu se poate să omori copilul tău nevinovat şi să rămâi nepedepsit. După mormânt îi aşteaptă o pierzare veşnică dacă nu se pocăiesc din toată inima şi dacă nu încheie legământ cu Domnul Isus prin credinţă şi naştere din nou.

Nu te uni cu ucigaşii

Nu accepta sub nici un pretext să te uneşti cu această ceată de ucigaşi şi criminali care te impun să-ţi omori copilul. Este adevărat că vei trece prin mare stres, dar să ştii că dacă ai pus preţ pe viaţa copilului tău şi îi vei apăra viaţa, Dumnezeu va onora lucrul acesta, vei naşte un copil binecuvântat şi Dumnezeu va răsplăti din plin alegerea ta. Nu accepta sub nici un pretext sau presiune să faci avort. Dacă soţul vrea să păstreze căsătoria cu tine să o păstreze şi dacă vrea să te alunge va fi tot alegerea lui. Tu însă alege să păstrezi viaţa copilului şi să nu fii în rândul ucigaşilor.

Încredinţează-ţi viitorul în mâna lui Dumnezeu

Începe să citeşti Biblia chiar azi pentru că această carte îţi va da înţelepciune în toate privinţele şi îţi va aduce multă mângâiere în necazurile prin care treci acum. De asemenea, roagă-te totdeauna potrivit cu situaţiile şi nevoile pe care le ai.