Ce metode de dezvoltare a lucrării prin sport există?

Întrebare:

Încă la Colegiul Teologic-Pedagogic am auzit despre lucrarea pe care o faceți dvs și odată chiar am fost la un eveniment sportiv. Am fost sfătuit să mă adresez la dvs. Lucrarea noastră în mare parte e legată de tineret și copii, și anume metodele/instrumentele prin care îi motivam sunt activitățile/cluburile sportive: baschet, volei fotbal, muzică: predarea muzicii și a instrumentelor muzicale, tabere extreme, tabere de zi, și altele. Aș vrea să-mi dați un sfat cu privire la metodele de dezvoltare a lucrării prin sport, cum se face/petrece această lucrare la voi, ce idei, posibilități și căi de colaborare aveți?

Într-adevăr în zilele noastre avem foarte multe posibilități de a crea noi metode pentru a evangheliza copiii, adolescenții și tinerii și a face din ei ucenici ai Domnului nostru Isus Hristos. Una din această metodă pe care o folosim de mulți ani în Republica Moldova și care a adus rezultate foarte frumoase în vederea evanghelizării și uceniciei este lucrarea prin sport. Fie că este vorba de Taekwon-Do, Fotbal sau alt gen de sport, sunt câteva principii eficiente pe care un lider din această lucrare trebuie să le cunoască și respecte. Vă invit să citiți următoarele articole unde veți găsi multe sfaturi practice utile pentru dezvoltarea lucrării prin sport:

În vara anului 2012 în Moldova a fost lansată Școala Internațională de Antrenori Sportivi, în cadrul căreia au fost pregătiți primii 32 de studenți din 12 țări pentru a face misiune prin Taekwon-Do în țările lor.

Anul acesta vor activa două facultăți în cadrul Școlii de Antrenori – Taekwon-Do și Fotbal. Vă invităm să deveniți student la una din aceste facultăți, ca să învățați cum să îmbinați eficient și practic studierea Sfintelor Scripturi și antrenamentele sportive pentru a face evanghelizare și ucenicie prin sport.