Imoralitatea care este promovată din abundență este lupta spirituală

 

lupta spirituală În mesajul adresat organizaţiei ASCOR, Dul Ion Guzun a scris:

Ceva incurci, nici in textul legii nici in activitatea organizatiei nu este promovata pedofilia, zoofilia s.a. Avand o parere negativa fata de aceste grupuri de persoane, nu trebuie sa le “stigmatitezi”  si sa le atribui activitati si lucruri pe care nu le fac si nu le promoveaza. Faptul ca liderii spirituali inclusiv ai bisericii catolice, ortodoxe in secolele anterioare au promovat si/ sau participat la actiuni sangeroase (de ex. arderea pe rug, torturi, etc.) nu inseamna, la general, ca biserica promoveaza aceste comportamente.

Domnul Ion Guzun are drepate că în textul proiectului de lege nu este pomenit cuvântul pedofilie sau zoofilie dar aşa cum proiectul conţine multe lucruri subtile, dacă ajunge să fie legalizată în formularea actuală, legea va fi folosită de imorali pentru a promova pedofilia şi orice alte urâciuni şi perversiuni.

În urma predicării adevărului Cuvântului lui Dumnezeu despre eliberarea din ghearele imoralităţii sexuale, s-au adresat la mine mai mulţi homosexuali pentru ajutor şi consiliere spirituală. Toţi aceşti oameni căutau cu tot dinadinsul să iasă din această robie a stricăciunii. Prin puterea Cuvântului lui Dumnezeu şi a credinţei în Isus Hristos, mulţi au fost eliberaţi definitiv şi alţii sunt pe calea eliberării. Căutând să înţeleg care au fost cauzele păcatului lor, aproape toţi au mărturisit că în perioada copilăriei sau adolescenţii un homosexual sau o lesbiană i-a vorbit mult despre imoralitate până l-a sedus, sau a sedus-o să încerce perversiunile şi apoi să continue să trăiască în ele.

Prin actualul proiect al legii nediscriminare se încearcă să li se ofere imoralilor dreptul la libertatea întrunirilor şi a exprimării. Toate aceste libertăţi ei le folosesc doar pentru a promova imoralitatea şi doar despre aceasta discută. Ei vor să violeze minţile copiilor, adolescenţilor şi tinerilor ca apoi să le violeze trupurile şi să-i recruteze pentru urâciunile care le practică.

Dnul Ion Guzun are dreptate în privinţa bisericii. Oamenii robiţi de imoralitate sunt prizonieri ai unui război spiritual. Apostolul Pavel ne face conştienţi despre acest război spiritual şi ne spune nouă, creştinilor:

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. (Efeseni 6:12)

Actele sângeroase (torturile, arderea pe rug, etc.) împotriva imoralilor este lupta spirituala sau cum menționează Cuvântul lui Dumnezeu  “luptă împotriva cărnii şi a sângelui” şi Dumnezeu ne învaţă să nu ne luptăm cu o astfel de luptă. Lupta noastră este de natură spirituală. Noi, toţi creştinii suntem chemaţi să prezentăm adevărul Cuvâtului lui Dumnezeu care ne face pe toţi liberi şi care a eliberat şi eliberează pe mulţi oameni din robia păcatului şi a imoralităţii.