E păcat să devii fotomodel?

Întrebare:

E păcat să devii fotomodel?

fotomodelSigur că Biblia nu vorbește direct despre faptul că profesia de fotomodel ar fi una păcătoasă. Această profesie însă vine la pachet cu foarte multe ispite, iar Dumnezeu ne avertizează:

Vegheați și rugați-vă, ca să nu cădeți în ispită; duhul este plin de rîvnă, dar trupul este neputincios.”(Marcu 14:35)

Fugi de poftele tinereții și urmărește neprihănirea, credința, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inima curată. (2 Timotei 2:22)

Cu privire la ispită, trebuie să fugi de ea. Acceptând meseria de fotomodel, benevol mergi în capcană. Zilnic vei fi expusă la multe lucruri păcătoase, la o altfel de gândire și va fi ușor să cazi, pentru că trupul este neputiincios.

Pe acest site mai sunt câteva articole cu privire la dans și profesia de actor care, cu siguranță, te vor ajuta, dar vreau să-ți pun o ultimă întrebare: de fapt de ce îți dorești această profesie? Nu este cumva pentru faimă, statut, bani? Vezi, toate aceste pofte nu sunt de la Dumnezeu.

Căci tot ce este în lume: pofta firii pămîntești, pofta ochilor și lăudaroșia vieții, nu este de la Tatăl, ci din lume Și lumea și pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu rămîne în veac.(1 Ioan 2:16-17)