Cu ce putere lucrează învingătorul concursului „Românii au talent”?

Întrebare:

Am urmărit emisiunea de mare succes “Românii au talent”, finala de vineri de la ProTV. A câștigat un magician care a făcut 2 numere uluitoare: și-a oprit pulsul pentru câteva secunde, lucru confirmat de un medic prezent acolo. Apoi a venit cu o valiză și a întrebat pe cei 3 membri ai juriului ce cred ei că s-ar afla în ea. Ceea ce ei au răspuns magicianul a scos apoi din valiză scris deja pe 3 hârtii. Toata lumea, inclusiv eu, am rămas cu gura căscată. Și era în direct. Cum credeți că un om poate face așa ceva? Știu că Biblia interzice aceste practici magice. Mă mir de ce românii au votat pentru acel om ca să câștige. Erau alți concurenți care cântau, dansau și făceau alte lucruri pământești, normale, frumoase. Ce credeți? Vă mulțumesc și Doamne ajută!

Chiar azi, în timp ce luam dejunul, am discutat cu prietenii mei despre această emisiune. Unul din prieteni ne-a povestit exact ce ați scris dumneavoastră în mesaj. O parte din cei ce stam la masă au spus că posibil este vorba de ceva iluzionism pentru că, este adevărat, sunt iluzioniști care pot face lucruri uimitoare pentru mulțime, cu toate că nu este nimic magic la mijloc, ci sunt niște șmecherii ale lor pe care știu să le facă iscusit. Dar cei mai mulți am fost de părerea că poate fi vorba și despre implicații ale puterilor celui rău. Când vorbește despre venirea lui Antihrist, Cuvântul lui Dumnezeu spune:

Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase şi cu toate amăgirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiţi. (2 Tesaloniceni 2:9-10)

Antihristul va fi un om care va primi de la Satana putere să facă tot felul de minuni și semne cu puteri mincinioase. Nu vreau să spun că învingătorul concursului “Românii au talent” sau alții care fac semne ca și el sunt Antihristul. Nicidecum. Doar vreau să arăt din Scripturi că Satana poate da puteri agenților săi să facă semne și minuni ca să-i ducă pe oameni în rătăcire.

Noi nu putem ști cum învingătorul concursului “Românii au talent” a făcut aceste semne care au uimit pe toată lumea. Dumnealui știe și dacă a apelat la puteri diabolice, îl sfătuim să se pocăiască cât mai curând de păcatele sale și să creadă din toată inima în Domnul Isus Hristos ca să fie mântuit.  Invităm cititorii acestui portal să se expună pe marginea celor văzute la acest concurs.