Este păcat să citești Biblia de pe telefonul mobil?

Întrebare:

Este păcat să citesc Biblia de pe telefonul mobil?

Biblia pe telefon

Nicidecum. Este foarte bine și citește cât mai mult. Citește de pe telefonul mobil, citește pe computer, citește pe tabletă. Mie îmi place mai mult să o citesc în format de carte și mai ales îmi place să studiez Biblia Internațională de Studiu Inductiv, pentru că acolo am la îndemână toate instrumentele necesare cercetării și spațiu ca să-mi fac toate notițele mele, ba mai și sunt învățat cum să fac notițele, observarea, interpretarea și aplicarea.

Pe telefonul mobil mai puteți descărca Biblia și în format audio de la bible.is și să o ascultați. Așa obișnuiesc și eu să fac, mai ales când conduc mașina sau când sunt la drum lung. Domnul să vă ajute să folosiți orice ocazie și orice posibilitate ca să cercetați Sfintele Scripturi.

Dacă doriți să studiați Biblia în profunzime, vă recomand să căutați dacă aveți în localitate un grup de oameni care studiază după metoda inductivă. Dacă nu există așa un grup, comunicați-ne la adresa contact@moldovacrestina.md și vă vom îndrepta într-un grup care studiază prin Skype.