118 din 123 au spus ”DA” pentru ”Dragostea Adevărată Așteaptă”

Pe data de 5 aprilie curent, proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” s-a desfășurat într-o localitate din regiunea de Sud a Moldovei. Lecția ”Despre virginitate” din cadrul cursului ”Ce spune Biblia despre sexualitate” a fost predată la 123 de adolescenți și tineri din clasele a V-a – IX-a, dintre care 118 au semnat legământul de păstrare a purității până la căsătorie.

Ușile au fost larg deschise pentru proiect, iar cei 123 de participanți la lecții au avut posibilitatea să afle despre dragostea adevărată care așteaptă până la căsătorie, dăruiește fără să aștepte remunerare și oferă ceea ce are mai prețios pentru ca să împlinească nevoile celui de alături.

Lecțiile au fost asistate și de către diriginții de clasă care au găsit conținutul proiectului foarte util și necesar pentru vârstele elevilor, deoarece

”ei sunt insufucient de informați și nu sunt pregătiți pentru viață”, afirmă ei.

Elevii, la rândul lor, s-au arătat surprinși de o astfel de abordare a subiectului despre ”relațiile sexuale”, deoarece lecția vorbește, în mod deschis, despre cadrul limită, beneficiile respectării și consecințele depășirii acestor limite.

Proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” se află la a cincea lună de desfășurare și a adunat peste 7 mii de semnături pentru puritate din partea adolescenților și tinerilor din peste 70 de localități.