Vitalie Marian: ”Nimeni n-a murit de abstinență!”

Vice-președintele Asociației ”Pentru Familie”, Vitalie Marian, vine cu un argument pentru a-i îndemna pe tineri să se păstreze curați până la căsătorie: 

Nimeni n-a murit de abstinență!

Argumentul are suport medical temeinic, acesta a fost o concluzie menționată de medicul ginecolog, academicianul și profesorul universitar, dl Gheorghe Paladi într-un interviu acordat pentru Ziarul Liber despre abstinență. Ce suport au cei care susțin că abstinența este dăunătoare sănătății?

Vitalie Marian a ales să aștepte în puritate ziua nunții și Dumnezeu l-a binecuvântat cu o frumoasă familie alături de care este fericit. Soția lui a făcut aceeași decizie înainte să-l cunoască și astfel și-a păstrat dragostea doar pentru soțul ei.

Poți lua și tu această decizie. Poți semna online legământul purității: https://moldovacrestina.md/asteapta/semneaza 

Irina Panainte

Am 27 de ani. Locuiesc în Chișinău. Sunt membră la Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău și studentă la Institutul de Studii Biblice Inductive din Moldova.
Fac ucenici și învăț pe oameni Biblia prin cursurile de limbă engleză pe care le predau. Sunt profesoară în cadrul Asociației ”English For a New Life” și la Școala Internațională de Misiune – Precept Ministries Eurasia, facultatea de jurnalism. Predau mai multe cursuri de studiu biblic în grupe în Chișinău, Dănceni și prin skype. 
Scriu pentru Ziarul Liber și Moldova Creștină, conduc emisiunea ACTUAL la Moldova Creștină TV.