(VIDEO) În ce măsură poate fi împiedicată căsătoria de vrăjitori?

Mi-a fost adresată întrebarea de o fată care locuiește în Moscova, dar este din Moldova. Mama ei a fost la o vrăjitoare și i-a spus că fata nu se va căsători și că nu va avea succes în viață, pentru că i-au fost făcute vrăji. Această fată stă pe gânduri deja, pentru că este trecută de 25 de ani și nu este căsătorită. Are făcute mai multe facultăți, are un serviciu bun, are o afacere bună. Oamenii o apreciază pentru caracterul ei frumos, dar până acum nu a fost cerută în căsătorie de niciun băiat. Fata se îngrijorează dacă nu ar fi cumva adevărat ce spune vrăjitoarea.

Nu privi faptul că te căsătorești sau nu te căsătorești ca pe un blestem neapărat

Ar putea fi un blestem, dar nu este în fiecare caz așa. Iată ce spune apostolul Pavel despre căsătorie:

Eu aş vrea ca toţi oamenii să fie ca mine, dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul într-un fel, altul într-altul. (1 Corinteni 7:7)

Pavel nu a fost căsătorit. El spune că este un dar de la Dumnezeu să te căsătorești și un dar să nu te căsătorești. Pentru toți este diferit. Este un dar să nu te căsătorești, pentru că cel necăsătorit ar avea undeva mai multă libertate să slujească pe Dumnezeu decât cel căsătorit. Frumos este când un bărbat și o femeie s-au căsătorit, și-au dedicat viața lui Dumnezeu și sunt cu totul dăruiți lucrării Evangheliei. Dar, nu trebuie să privești faptul că nu te-ai căsătorit ca fiind neapărat un rezultat al blestemului.

Nu excludem că blestemul nu ar putea avea efect. Admitem și faptul că ar putea fi faptul că nu te-ai căsătorit un rezultat al blestemului. Blestemele, magia neagră sunt o realitate. Nu este ceva despre care trebuie să credem că sunt povești. Biblia confirmă lucrul acesta. În această emisiune am explicat cum poți înțelege dacă ești sub blestem. Recomand să o priviți. Satana lucrează și în felul acesta, prin blesteme, însă până la o anumită limită, pe care nu o poate trece.

Atunci când o persoană crede din toată inima în Domnul Isus Hristos, Dumnezeu face o transformare nemaipomenită în viața acelei persoane. Dumnezeu îi iartă toate greșelile, toate păcatele și îi dă un nou start. Dumnezeu o binecuvântează cu tot felul de binecuvântări în locurile cerești. Dacă a fost blestemată sau a moștenit vreun blestem de la părinți, deja nu mai sunt valabile. Deja această persoană are parte de binecuvântări duhovnicești în locurile cerești în Hristos Isus. Am explicat mai multe în emisiunea ”Poate fi afectat un creștin de vrăji și blesteme? | ADEVĂRUL DESPRE ADEVĂR”. Vă invit să o priviți:

Poate nu te-ai căsătorit până acum tocmai ca să fii protejată?

Poate Dumnezeu vrea să te protejeze și de aceea nu te-ai căsătorit până acum. Privește în jur. Câte căsnicii fericite vezi? Sunt foarte puține. Sunt așa de mulți căsătoriți care se văd mai nenorociți decât atunci când erau necăsătoriți și chiar îi invidiază pe cei care nu sunt încă căsătoriți. Cât de multe fete s-au căsătorit și au ajuns nefericite, disperate, divorțate. Poate Dumnezeu te-a protejat de așa o suferință până acum ca să ajungi să te împaci cu Domnul Isus, să mergi în biserică, să primești botezul. Dumnezeu te va binecuvânta cu un soț creștin, cu un ucenic al Domnului Isus, care te va trata așa cum învață Sfânta Scriptură ca să fii fericită cu el. Poate tocmai pentru binele tău a lăsat Dumnezeu să treacă timpul până aici?

Recomand să întreprinzi următorii pași acum:

În primul rând, începe să studiez profund Sfintele Scripturi. Îți recomand să începi cu studiul ”Într-o zi mă voi căsători”. Cursul poate fi găsit și în limba rusă. Acesta este un curs de pregătire pentru căsătorie.

De asemenea, îți recomand să studiezi și cursul ”Doamne, învață-mă să fiu biruitor în lupta spirituală” ca să înveți bine ce spune Biblia despre această luptă duhovnicească, spirituală. Această luptă este în jurul nostru, dar așa de mulți nu sunt conștienți de ea. Fiecare creștin trebuie să fie conștient de lupta care se duce în lumea spirituală și cum să fie biruitor în această luptă.

Un alt lucru pe care ți-l recomand, este scris în Filipeni 4:

Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. (Filipeni 4:6, 7)

Să aduci înaintea lui Dumnezeu inclusiv această cerere. Spune lui Dumnezeu sincer că îți dorești să te căsătorești, să ai un soț creștin, iubitor, pe care să-l faci fericit și alături de care să fii fericită. Dumnezeu îți promite în primul rând că pacea Sa care întrece orice pricepere. Această pace nu ține de circumstanțe și este cel mai important lucru de care ai nevoie.

Oamenii care n-au învățat să aducă toate cererile înaintea lui Dumnezeu, să primească pacea aceasta și să le fie păzite gândurile în Hristos Isus, ei nu au pace nici când sunt necăsătoriți, nici în căsnicia lor. Când sunt necăsătoriți se îngrijorează că nu s-au căsătorit. Când sunt căsătoriți se îngrijorează de alte lucruri sau chiar regretă că s-au căsătorit. Învață să aduci toate nevoile tale la cunoștința lui Dumnezeu și să păstrezi pacea Lui.

Puteți urmări răspunsul și în acest video live publicat pe facebook:

 

Dacă ați primit răspuns la întrebare, vă invit să recomandați și prietenilor, persoanelor despre care credeți că ar avea nevoie să asculte acest mesaj.