Taberele de vară EFNL și studierea intensivă a limbii engleze vor avea loc ONLINE

English For a New Life anunță mai multe tabere intensive pe platforma online ZOOM pentru această vară. Înregistrarea se poate face potrivit cu nivelul de engleză deținut și la recomandarea profesorilor Asociației, precum și potrivit orarului anunțat, pe care-l puteți găsi mai jos:

15 – 19 iunie – grup intensiv pentru nivelul avansat axat pe comunicare;
3 – 8 august – tabără online pentru copii;
10 – 15 august – nivelele începător, intermediar și avansat în grupuri pentru copii și pentru adulți.

La moment este în desfășurare prima tabără de engleză online din această vară, care a început pe 8 iunie și va dura până pe 20 iunie. Studenții sunt împărțiți în grupuri pentru începători, intermediari și avansați.

Lista va fi actualizată pe pagina de facebook a Asociației. De asemenea, puteți solicita detalii și înscriere la adresa de e-mail: asociatia.efnl@gmail.com sau la numărul de telefon 076718882. Pe parcursul verii vor fi organizate și evenimente offline și vor continua online unele grupe, la care vă puteți alipi potrivit nivelului.

Participanții care studiază de la nivelul A2 și mai avansat au ore și cu un vorbitor nativ, datorită profesorilor voluntari din SUA implicați în aceste tabere, în vederea depășirii barierei de comunicare în engleză și pentru deprinderea accentului. Taberele EFNL în fiecare vară de până acum au fost o tradiție an de an. În contextul situației epidemiologice, taberele se vor desfășura online în acest an.