Participanții taberei EFNL: ”Mulțumim pentru o engleză perfectă”

”Când este tabăra EFNL în acest an, care este prețul și vârsta minimă? Aș vrea să o trimit pe nepoțica mea, Elvira. Pe 1 august face 8 ani; are nevoie de însoțitor? Vă mulțumesc mult pentru Carolina. După tabăra EFNL are o engleza perfectă. Chiar intenționează să susțină examenul pentru engleză ca limbă maternă la anul când termină colegiul în Italia. Vă mulțumesc că ne-ați ajutat mult atunci, iar acum mă bucur de succesele ei.”

Acesta este unul din mesajele venite în adresa Asociației ENGLISH FOR A NEW LIFE, care organizează deja al 16-lea an consecutiv în timpul verii tabăra EFNL de studiere intensivă a limbii engleze. Combinația fonetică, gramatică și comunicare în șase ore zilnic sub efortul comun al profesorilor din Moldova și SUA timp de 10 zile dă un rezultat uimitor. Șaizeci de ore de engleză într-o atmosferă plăcută de odihnă cântărește în rezultate mai mult decât 2-3 luni de cursuri intensive.

Mulțumesc taberei EFNL pentru o engleză perfectă în doar 10 zile

În acest an tradiționala tabără de studiere intensivă a limbii engleze se va desfășura la Coșnița, tabăra PRIETENIA, din 12 până în 22 iulie. La tabără se acceptă copiii de la vârsta de 7 ani, dacă pot scrie și citi în limba maternă. Lor le va fi predat în premieră manualul ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS. Copiii pot veni fără însoțitor. Grupele de copii în tabără vor avea în mod special câte un supraveghetor.

La nivelul începător și intermediar studenții vor învăța engleza după manualul ”English For a New Life” book 1. Studenții avansați vor studia cursul ”The truth about sex” de Kay Arthur. Profesorii din școlile publice, care sunt invitații speciali ai taberei în fiecare an, vor avea posibilitatea să studieze cursul biblic ”Sexualitatea din perspectiva Bibliei”, dar și engleza sau computerul la alegere.

Tabăra este destinată tuturor celor ce doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare în limba engleză, dar nu doar engleză oferă tabăra. Pe lângă orele de engleză, vor fi predate cursuri de computere și antrenamente de Taekwon-Do. Participantul poate beneficia suplimentar de cursuri de computere sau antrenamente de Taekwon-Do la alegere.

Pentru înregistrare este necesară completarea acestui formular. De asemenea, puteți să vă înregistrați la numărul de telefon +373 68044412 (Marcela Tașca, profesoară în cadrul Asociației ENGLISH FOR A NEW LIFE). Accesați aici lista reducerilor oferite în acest an.