Studiu biblic: Legământul lui Dumnezeu cu Noe | Pastor Vasile Filat

În Sfânta Scriptură cuvântul ”legământ” este folosit de circa 300 de ori. Este foarte necesar să înțelegem utilizarea acestui cuvânt în Biblie, analizând contextul folosirii acestui concept. În Scriptură, pentru prima dată găsim acest termen în cartea Geneza. Vă invit să studiem capitolele 6, 8 și 9 din Geneza pentru a observa cine cu cine încheie legământul, în ce context, condițiile, făgăduințele, semnul și cât timp este valabil primul legământ încheiat între Dumnezeu și om.

Această lecție este o înregistrare de la prima lecție de studiu biblic online pe care îl conduc în fiecare miercuri, ora 18:00. La acest grup sunt bineveniți toți doritorii să studieze împreună acest curs. Pentru înregistrare accesați:
https://moldovacrestina.md/legamantul-studiu-biblic-online/

Pentru participare la acest grup de studiu aveți nevoie de manualul “Legământul”. Dacă locuiți în Chișinău, puteți procura manualul la numărul de telefon: +373 (68) 044486. Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/legamantul-format-pdf/?utm_source=Moldova%20Crestina

Pentru miercuri, 24 iunie, vom studia lecția 1 din manual. Completați lecția până atunci și conctați-vă la lecție la ora 18:00, 24 iunie, prin aplicația zoom.