Schimbarea hainelor în Noul Legământ | Legământul, lecția 2

La încheierea legămintelor între oameni, dintotdeauna existau diferite obiceiuri. În lecția 2 ne vom concentra atenția asupra obiceiul de schimbarea hainelor dintre partenerii de legământ pentru că acest obicei are o însemnătate în Noul Legământ, și despre aceasta vom studia în lecția de azi.

Această lecție este o înregistrare de la prima lecție de studiu biblic online pe care îl conduc în fiecare miercuri, ora 18:00. La acest grup sunt bineveniți toți doritorii să studieze împreună acest curs. Pentru înregistrare accesați:
https://moldovacrestina.md/legamantul-studiu-biblic-online/

Pentru participare la acest grup de studiu aveți nevoie de manualul “Legământul”. Dacă locuiți în Chișinău, puteți procura manualul la numărul de telefon: +373 (68) 044486. Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/legamantul-format-pdf/?utm_source=Moldova%20Crestina

Pentru miercuri, 8 iulie, vom studia lecția 3 din manual. Completați lecția până atunci și conctați-vă la lecție la ora 18:00, prin aplicația zoom.