Să reparăm împreună banca Dragostea Adevărată Așteaptă

În urmă cu un an, Asociația Pentru Familie a inaugurat în Parcul Dendrariu din Chișinău, banca Dragostea Adevărată Așteaptă. Acest monument îi reprezintă pe cei circa 10 mii de tineri și tinere din Republica Moldova care, după ce au studiat planul lui Dumnezeu asupra relațiilor premaritale, au luat decizia de a se păstra în curățenie înainte de căsătorie. Ei au consemnat hotărârea lor pe un card de culoare roșie, așa numitul legământ Dragostea Adevărată Așteaptă.

Până în prezent copiile acestor legăminte s-au păstrat aici, în interiorul acestei inimi improvizate. Cu părere de rău însă unii oameni nu știu să prețuiască lucrurile frumoase. Recent am constatat că monumentul a fost vandalizat. Sticla de plastic de aici din față a fost deteriorată și am fost nevoiți s-o demontăm și să mutăm legămintele într-un loc sigur.

De asemenea, după un an de zile pe bancă au apărut fisuri pe unde a pătruns apa provocând rugină. Este nevoie să reparăm monumentul și în acest sens apelăm la suportul dvs. Orice donație este binevenită. Dacă doriți să contribuiți, lăsați-ne un comentariu sub acest video sau contactați-ne la emailul contact@moldovacrestina.md sau telefonul +373 60710027.

Haideți împreună să restabilim acest frumos monument ca să ne putem bucura cu toții în continuare de el și să transmitem mesajul că există dragoste pură, dragoste agape, care știe să aștepte.