REDUCERI! Acum „Sfaturi din Biblie pentru tineri” şi „Sfaturi din Biblie pentru adolescenţi” cu 25% mai ieftin

Tinerii şi adolescenţii vor beneficia de reduceri la manualele „Sfaturi din Biblie pentru tineri” şi „Sfaturi din Biblie pentru adolescenţi”. 

în perioada 15-19 iunie, Librăria Creştină „Învăţătură din Cuvânt” oferă reduceri de 25% la manualele „Sfaturi din Biblie pentru tineri” şi „Sfaturi din Biblie pentru adolescenţi”. Aceste manuale vin cu soluţii la problemele şi preocupările tinerilor la această vârstă.

Vârsta căutărilor şi deciziilor

Adolescenţa şi tinereţea este vârsta cea mai frumoasă în viaţa unui om. Această vârstă, însă, presupune şi foarte multe provocări la nivel fizic, mintal şi spiritual. Este vârsta la care adolescenţii şi tinerii sunt în căutarea identităţii şi afirmării de sine: „Ce profesie să aleg?”, „Cum să-mi păstrez integritatea într-o lume plină de ispite?”, „Cu cine şi când trebuie să mă căsătoresc?”, „Cum să procedez atunci când dragostea şi pasiunea nu sunt reciproce?” şi lista poate continua, sunt problemele cu care se confruntă tinerii şi adolescenţii în această perioadă a trecerii lor spre maturitate. La această vârstă se iau deciziile care vor marca viitorul tinerilor şi al adolescenţilor, fie că vor culege roade sau vor avea parte de consecinţe. 

Statistici alarmante

Potrivit raportului UNICEF cu referire la „Situaţiia copiilor lumii 2011”, fiecare al doilea tânăr a  început să fumeze la vârsta de 10 ani. Mai mult de o treime dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 13-24 de ani fumează în prezent, potrivit aceluiaşi raport. Vârsta medie a primei relaţii sexuale este de 16 ani. 80 la sută dintre tinerii din Republica 

Moldova cu vârsta cuprinsă între 15-24 de ani consumă băuturi alcoolice, iar mai mult de jumătate dintre aceştia au lunar experienţe de consum excesiv de alcool, relatează MOLDPRESS.

Numărul adolescentelor care îşi avortează copiii este în permanentă creştere, faţă de trei mii care au rămas însărcinate în 2009, dintre care fiecare al zecelea copil a fost avortat, declară aceeaşi sursă. 

Recomandări

În această ordine de idei, Librăria Creştină „Învăţătură din Cuvânt” vă oferă 25% reducere la manualele „Sfaturi din Biblie pentru adolescenţi” şi „Sfaturi din Biblie pentru tineri” scrise de pastorul Vasile Filat. În aceste manuale, pastorul Vasile Filat răspunde la întrebările menţionate mai sus potrivit cu învăţătuirle biblice, învăţături care vor da tinerilor o viziune corectă asupra vieţii . 

Pentru detalii suplimentare accesaţi:

Moldova Creștină

http://www.precept.md

https://www.facebook.com/librariaprecept