(PDF, VIDEO) Lecție biblică pentru prevenirea suicidului

Motivat de tragedia care s-a întâmplat în Chișinău la data de 8 martie, am alcătuit o lecție biblică pentru prevenirea suicidului. La scurt timp, un alt băiat s-a sinucis în Chișinău. Se pare că aceste cazuri au legătură cu un joc care conduce tinerii până la suicid.

Dumnezeu mi-a pus pe inimă să alcătuiesc un studiu biblic scurt, care poate fi predat timp de 45 de minute. Mă rog ca acest studiu să oprească tinerii și adolescenții de la suicid, să-i facă conștienți de gravitatea suicidului. Mă rog părinții să predea această lecție copiilor lor, profesorii să o predea elevilor la școală și toți acei care lucrează cu adolescenții, tinerii. De fapt, lecția nu este doar pentru această categorie de vârstă. O puteți preda oricărei persoane căreia credeți că îi va fi utilă sau despre care credeți că are gânduri de suicid.

Descarcă lecția aici:

Ca să puteți printa lecțiile în numărul de exemplare de care aveți nevoie, accesați acest link.

Lecția este simplă, nu este complicată. Parcurgeți lecția împreună cu mine prin acest video live, răspundeți în scris la întrebări, apoi o puteți preda și altora:

 

De asemenea, vă invit să recomandați pe rețelele de socializare și această emisiune despre suicid. Să ne ajute Dumnezeu să salvăm cât mai multe vieți și să-i conducem pe oameni la viața veșnică.