Până la ce limită trebuie creștinii să se opună agendei homosexualilor?

Întrebare:

Am și eu o nelămurire. Înțeleg ce urâciune și cât de greu este pentru creștini să se adopte legea “anti-discriminare”, dar, pe de altă parte, știu că noi ar trebui să promovam o libertate a fiecărui suflet în parte pentru religie și față de religie, și daca cineva alege să fie ateu, de exemplu, e alegerea lui. Până unde ar trebui noi, ca și creștini, să ne împotrivim homosexualilor? Această lege presupune nu doar libertatea, ci și protejarea orientarii sexuale homo, mai mult decât a diferitelor convingeri religioase? Adică pastorii vor putea spune, de exemplu, “iconografia este păcat” (să zicem o pretinsă ofensă la adresa bisericii Ortodoxe), dar vor fi pedepsiți dacă vor spune “homosexualitatea este un păcat” (pentru ca îi ofensează pe homosexuali)? Sper că m-am făcut înțeles și vă mulțumesc.

Oricine urmărește evenimentele legate de mișcarea homosexualilor din țara noastră și din lumea întreagă va vedea foarte ușor că ei au o agendă prin care urmăresc sodomizarea întregii societăți și insistă cu orice preț să facă aceasta. Trebuie să recunoaștem că deja le-a reușit foarate mult și au câștigat mult teren. Unele pretinse țări cu democrație de secole s-au trezit cu tot cu guvernele lor sub presiunea dictaturii homosexuale. Anglia este un bun exemplu  și vă recomand în acest sens să citiți cazurile relatate de avocatul Alex Spak, care a vizitat Moldova cu câțiva ani în urmă și a avertizat societatea noastră despre pericolele adoptării legii antidiscriminare.

Problema legii antidiscriminare (redenumită acum “cu privire la asigurarea egalității”) este că prin ea homosexualii atentează la libertățile fundamentale ale tuturor cetățenilor care sunt de altă părere cu privire la practicile lor sexuale. Aveți dreptate, exact cum ați scris în mesajul dumnevoastră, ei vor putea să batjocorească, așa cum și batjocoresc orice și pe oricine, dar vor folosi legea ca să curme și să interzică exprimarea oricărei altei păreri.

Pastorul Ake Green persecutat de agenda homosexuală

Când pastorul Ake Green din Suedia a predicat despre păcatul homosexualității în biserica pe care o păstorește, a fost condamnat la trei luni de închisoare și aceasta în baza legii antidiscriminare din țara lor. Libertăție unui om încetează acolo unde atentează la libertățlie altuia. Homosexualii nu tolerează nici o altă părere afară de a lor și pe toți care dau pe față pericolul și consecințele acestei patimi.

Deja  se simte duhul teroarei homosexuale în societate. Când un blogger este dat în judecată pentru că a dat pe față numele oamenilor care promovează agenda homosexualilor oare nu este dictatură homosexuală? Când un post de televiziune  este judecat pentru comentariile care au fost plasate pe site sub reportajul de la conferința homosexualilor, oare nu este dictatură homosexuală? Zilele acestea am publicat cartea “Ce spune Biblia despre homosexualitate?“. Din câte cunosc, este pentru prima dată cînd în Moldova se publică o carte la acest subiect cu abordare din perspectivă creștină. Și ce credeți? Când am dorit să plasăm cartea în librăriile din oraș am fost refuzați. De ce? Pentru că proprietarii rețelei de librării se tem de hărtuirile la care pot veni din partea homosexualilor. Dar oare în felul acesta nu sunt eu discriminat ca și cetățean din moment ce îmi este lezat dreptul la libera exprimare? Creștinii se opun adoptării acestei legi nu pentru că se împotrivesc homosexualilor, ci pentru a-și proteja libertatea convingerilor religoase, libertatea conștiinței și libertatea exprimării și sunt datori să și le apere.

Cum să procedăm noi creștinii cu privire la homosexuali? În primul rănd să ne rugăm totdeauna pentru acești oameni și pentru pocăința lor. Apoi, să le vorbim din Sfintele Scripturi despre puterea lui Dumnezeu care îi poate elibera de această pătimă. În calitate de cetățeni, trebuie să ne opunem legilor pe care le cer homosexualii și care sunt, în primul rând, dăunătoare pentru ei dar și pentru întraga societate. Trebuie să fim pregătiți să suferim persecuții din partea homosexualilor și guvernelor care se pot lăsa să fie controlate de homosexuali. Domnul Isus a spus că își va zidi Biserica și porțile iadului nu vor birui. De la nașterea sa Biserica a fost continuu sub presiunea persecuțiilor și acum deja în unele țări este sub persecuțiile dictaturii homosexuale. Noi avem datoria să stăm tari pe adevărul Sfintelor Scripturi și să propovăduim Evanghelia cu îndrăzneală indiferent de persecuțiile la care suntem expuși.  Așa să ne ajute Dumnezeu.