De ce trebuie să semnezi acum împotriva legii care va da frâu răspândirii homosexualităţii?

Sâmbătă a fost ultima zi din cadrul campaniei iniţiale de colectare a semnăturilor pentru scoaterea termenului “orientare sexuală” din proiectul de Lege pentru prevenirea şi combaterea discriminării. Cei mai mulţi oameni şi-au depus semnătura, iar alţii au rămas indiferenţi şi chiar au pus întrebarea: “De ce trebuie să ne semnăm? Dacă le place aşa să trăiască, să facă ce doresc. Nouă nu ne pasă şi pe noi nu ne afectează…” Chiar aşa să fie?

Am citit ieri la noutăţi că de acum Senatul Braziliei discută adoptarea unei legi potrivit căreia vor fi băgaţi la închisoare creştinii care vor spune ceva împotriva celor ce vor răspândi imoralitatea. În cazul când îşi vor expune deschis părerea despre imoralitatea sodomiei, vor fi închişi pentru o perioadă de până la 5 ani. Această lege este încă o încercare obraznică a imoralilor de a răspândi imoralitatea, iar autorii ei spun că este un fel al lor de a combate imoralitatea.

Conform aceluiaşi proiect de lege, directorii şi administratorii şcolilor publice care nu vor accepta un homosexual deschis să fie angajat în calitate de profesor, sunt ameninţaţi cu trei ani de închisoare. Pe de altă parte este un lucru foarte bine cunoscut că homosexualii totdeauna au ţintit să se angajeze acolo unde vor avea acces la copiii şi adolescenţi pe care apoi îi seduc şi îi atrag în urâciunea pe care o practică.

În orice ţară legile trebuie să fie luate pentru protejarea oamenilor de la rău. Noi însă trăim într-un secol când cei ce se află în fruntea statelor încearcă să pară foarte “umani” aşa că elaborează şi adoptă cele mai inumane legi. La ei s-a referit Dumnezeu când a zis:

… fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gânduri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit. (Romani 1:21-22)

Nu sta indiferent la desfrâu și imoralitate şi pune semnătura dacă îţi este solicitată. Dacă nu au venit la tine încă nimeni să-ţi solicite o semnătură, descarcă singur tabelul şi foaia volantă şi apoi mergă să colectezi semnături de la oameni.

Semnează și tu - nu sta indiferent la desfrâu și imoralitate

Astăzi ne putem încă exprima, ne putem apăra familiile şi copiii. Dacă însă se va adopta Legea pentru prevenirea şi combaterea discriminării în varianta actuală, foarte curând homosexualii din ţara noastră vor elabora programe de învătământ prin care vor veni sub pretext de “educaţie anti-discriminatorie” să înveţe pe copiii noştri practicile lor şi apoi îi vor seduce ca să le practice. Atunci nu vom putea face nimic pentru a opri acest rău şi dacă ne vom expune indignarea, pentru aceasta vom fi şi noi ameninţaţi cu închisoarea.

Un bătrân, înainte să depună semnătura a spus: “Conducerea ţării noastre nu va admite nici odată să fie adoptată o astfel de lege ca să le dea libertate homosexualilor să răspândească sodomia.” Chiar aşa să fie? De ce atunci acum proiectul de lege deja se află la Ministerul Justiţiei? De ce colaboratorii Ministerului de Justiţiei insistă atât de vehement la păstrarea termenului “orientare sexuală” în proiectul de lege? Poate aşa o fi gândit cândva şi cetăţenii Braziliei că nu vor accepta nici odată politicienii lor să facă legi care să le dea frâu sodomiţilor, dar acum s-au trezit că preşedintele statului Luiz Inacio Lula de Silva a organizat prima conferinţă naţională a gaylor, lesbienelor, bisexualilor, tranvestiţilor şi transsexualilor la care a condamnat credinţa biblică conform căreia sodomia este păcat. La 5 iunie, Lula nu doar a făcut deschiderea oficială a conferinţei ca să promoveze homosexualitatea la toată naţiunea sa dar a mai şi emis un decret prezidenţial, cu prilejul acestei conferinţe, prin care atunci când a chemat la criminalizarea homofobiei a spus că opunerea faţă de homosexualitatea este “cea mai perversă boală care poate fi în capul omului”. Deci, potrivit lui toţi ceilalţi care nu sunt homosexuali şi nu acceptă homosexualitatea sunt bolnavi de o boală perversă. Lula a mai spus că “oamenii cu prejudecăţi trebuie să-şi deschidă minţile şi să şi le curăţe”. La aceeaşi conferinţă au mai anunţat că în curând spitalele din Brazilia vor începe să facă operaţii de schimbare a sexului.

Nu sta indiferent. Dacă tolerăm acest păcat el se răspândeşte foarte repede şi afectează minţile tuturor, începând de la copiii şi terminând cu politicienii. Acţionează azi ca să ne trezim mâine că cei care vor sta în fruntea statului nostru vor gândi ca şi cei din Brazilia.