Nu putem accepta imoralitatea să fie ridicată la nivel de virtute

Sunt acum plecat într-o deplasare de servici şi cu multă strângere de inimă am citit la noutăţi următoarele:

Minoritatile sexuale vor organiza pentru prima data la Chisinau o actiune publica legala. Marsul, sub genericul „Toti diferiti – toti egali”, va avea loc la 11 mai curent, in cadrul editiei a VII-a a Paradei gay-lor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor (LGBT) din Moldova „Curcubeul peste Nistru”. Participantii pleda pentru adoptarea Legii anti-discriminare, transmite Info-Prim Neo.

Aceasta este o sfidare a întregii naţiuni şi a valorile creştine pe care ne zidim identitatea. Iată ce urmăresc oamenii imorali prin legea anti-discriminare pe care o cer cu multă vehemenţă. Ei vor o lege care le-ar permite să sfideze societatea oricând şi orişicare măsură şi să discrimineze pe oricine şi la toate nivelele.

În acelaşi articol se spune:

Pe de alta parte, presedintele Gender Doc-M, Alexei Marcicov a comunicat in alta conferinta de presa ca ei sunt cei discriminati. Potrivit sursei citate, minoritatile sexuale din R. Moldova nu vor decat sa li se respecte drepturile si ca acestia pacatuiesc in egala masura ca intreaga societate.

Ei strigă în gura mare că sunt discriminaţi şi unicul exemlu care l-au dat a fost că le-a aruncat cineva o piatră în geamul biroului. Dar pentru aceasta este poliţie şi doar nu toţi oamenii care ajung să le fie aruncată în geam o piatră vin apoi să ceară o altă lege.

Mai spune Alexei Marcicov că ei păcătuiesc în egală măsură cu întreaga societate. Este adevărat că plata oricărui păcat este moartea şi că toţi au păcătuit, cum spune şi Sfânta Scriptură. Dar nimeni din ceilalţi păcătoşi nu ridică păcatul lor în slăvi şi nu fac din el virtute aşa ca să facă parade unde să-şi spumege neruşinările. Ce ar fi dacă şi hoţii, şi drogaţii, şi beţivii, şi corupţii ar face asociaţiile lor şi apoi ar ieşi să facă parade?

Nu putem accepta un astfel de comportament. Ce avem de făcut?