Noutăți de la Festivalul Precept Ministries Moldova 2017 cu Kay Arthur

Multă învățătură în decurs de 3 zile la Festivalul Precept Ministries Moldova 2017. Kay Arthur predă în fiecare zi câte 3 lecții biblice participanților. În prima seară sora Kay a împărtășit mărturia personală de pocăință. Urmăriți în acest video o secvență scurtă:

 

Pentru participanți este o deosebită bucurie să discute cu autoarea manualelor de studiu biblic inductiv care până acum le-au adus atât de multă zidire duhovnicească.

Kay Arthur în Moldova - Festival 2017

Moldova Creștină TV asigură zilnic pe canalul de youtube, începând cu ziua de marți, transmisiune LIVE de la 11.00 la 13.00 și de la 19.00 la 21.00. Urmăriți aici câteva din lecțiile biblice înregistrate:

Dimineața participanții completează manualul de studiu biblic inductiv 2 Petru împărțiți în grupe mici, apoi se adună pentru o lecție în sesiune predată de Kay Arthur.

Festivalul Precept Moldova 2017

În fiecare seară sunt prezentate mărturii ale misionarilor care lucrează anul împrejur în contexte dificile și își fac slujba cu multă dedicare. Vasile Filat, directorul misiunii PRECEPT MINISTRIES MOLDOVA, și-a exprimat recunoștința pentru slujirea de 10 ani în țările musulmane a familiilor Tentiuc Alexei și Oxana și Filat Sergiu și Rodica. De asemenea, apreciere pentru dedicarea frumoasă în slujire au primit și familia Blendarencu Radu și Lenuța și familiile din SUA Maslov Timotei și Olga și Maslov Mihail și Aliona.

Misionari în țările musulmane - Moldova 2017

În acest an la Festival, datorită vizitei autoarei Kay Arthur, au venit participanți din mai multe țări ale lumii. Urmăriți în acest video impresiile unora din ei veniți din Ucraina și România:

 

Aici puteți vedea impresiile Marcelei Tașca din Republica Moldova:

 

Festivalul se desfășoară la centrul de odihnă PRIETENIA din Coșnița, raionul Dubăsari. Președintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, spune că este o onoare pentru raion că a fost ales anume acest loc pentru desfășurarea unui astfel de eveniment important. Dumnealui apreciază înalt colaborarea strânsă cu misiunea PRECEPT MINSITRIES MOLDOVA în ce privește promovarea valorilor creștine în societate.Urmăriți mai jos un interviu realizat cu Grigore Policinschi:

 

Mâine dimineața va fi publicat un interviu cu Kay Arthur. Urmăriți portalul nostru.

Interviu EXCLUSIV cu Kay Arthur - www.moldovacrestina.md