Kay Arthur în Moldova. Ieri seara a început Festivalul Precept Ministries Moldova 2017

Kay Arthur a ajuns ieri seara la Festivalul Precept Ministries Moldova 2017. Împreună cu Kay Arthur la Festival sunt și vice-președinții Precept Ministries International pentru Misiune Globală, Mia și Costel Oglice. Sora Kay Arthur a deschis Festivalul cu un mesaj biblic despre apostolul Petru și a povestit mărturia ei de pocăință. Dumnezeu a făcut o schimbare foarte mare în viața sorei Kay. Veți putea curând privi mărturia în format video pe canalul Moldova Creștină pe Youtube.

Kay Arthur în Moldova - Festival Precept Ministries 2017

Kay Arthur este co-fondatoarea misiunii Precept Ministries International și autoare a peste 270 de manuale de studiu biblic inductiv. Kay Arhtur a povestit cum a început lucrarea Precept Ministries în România, Moldova și țările care au fost sub regimul comunist. Sora Kay a menționat creșterea mare a lucrării sub conducerea oamenilor deosebiți care s-au alăturat viziunii, Mia și Costel Oglice, vice-președinții misiunii Precept Ministries International pentru Misiune Globală, Vasile și Anastasia Filat, directorii Precept Ministries International pentru Misiune în Eurasia.

La Festival au venit mulți creștini care studiază Biblia după metoda inductivă din mai multe țări și lideri care predau Biblia după această metodă în diferite țări ale lumii. Kay Arthur a mai fost în Moldova cu 27 de ani în urmă. În toți acești ani misiunea Precept Ministries a crescut foarte mult în Moldova. Mulți misionari formați prin această misiune slujesc în alte țări și se implică mult în misiunea internațională.

Kay Arthur va preda la acest Festival Epistola a II-a a lui Petru.