Necunoașterea Bibliei aduce mari probleme în viața de familie

Puține căsnicii fericite avem în țara noastră
Nu este necesară prea multă analiză pentru a constata aceasta. Dacă ne gândim doar la localitatea în care trăim sau la cei pe care-i cunoaștem, vedem cum visele lor pentru o căsnicie frumoasă au fost spulberate. Rata divorțului trece peste 50%.

Mulți ajung în probleme mari în viața de familie, pentru că nu cunosc Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. Majoritatea oamenilor, însă, nu prea sunt interesați astăzi de Biblie, de aspectul duhovnicesc, nici măcar când aceasta privește fericirea lor.

Cum să fie motivați să învețe din Biblie?
Institutul Biblic Inductiv din Moldova asigură pregătirea liderilor, învățătorilor care să poată învăța pe oameni Biblia clar, la diferite subiecte. Studenții institutului sunt învățați cum să deschidă grupe de studiere a Bibliei, cum să alcătuiască planuri simple de predare a lecției, cum să explice clar și să facă dea sfaturi, consiliere pentru diferite probleme.

La sesiunea ”Consiliere Spirituală” din 21 septembrie din Chișinău va fi studiat cursul biblic inductiv ”Căsătorie Fără Regrete”. Manualul acoperă subiectele: rolurile soțului și ale soției, comunicarea eficientă și plină de compasiune, viața intimă, dragostea, finanțele, creșterea copiilor, divorțul și recăsătoria.