MIjlocitorul | Legământul, lecția 10

În această lecție vom observa legătura dintre Vechiul și Noul Legământ ca să vedem prin ce Noul Legământ este mai bun decât Legea.
A fost Vechiul Legământ un eșec în planul lui Dumnezeu pentru mântuire? De ce a fost nevoie de Noul Legământ? Sunt mântuiți sfinții Vechiului Testament prin Lege? Vom căuta răspuns la aceste întrebări în timp ce studiem împreună această lecție.

Această lecție este o înregistrare la lecția de studiu biblic online pe care îl conduc în fiecare miercuri, ora 18:00. La acest grup sunt bineveniți toți doritorii să studieze împreună acest curs.

Pentru participare la acest grup de studiu aveți nevoie de manualul “Legământul”. Dacă locuiți în Chișinău, puteți procura manualul la numărul de telefon: +373 (68) 044486.
Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/legamantul-format-pdf/?utm_source=Moldova%20Crestina

Pentru miercuri, 2 septembrie, vom studia ultima lecție, lecția 11 din manual. Completați lecția până atunci și conctați-vă la lecție la ora 18:00, prin aplicația zoom.