Mărturia femeii care a hotărât să-şi repare relaţia cu soţul după ce-i făcuse viaţa într-un infern

Mărturia femeii care a hotărât să-şi repare relaţia cu soţul după ce-i făcuse viaţa într-un infernUrmătorul mesaj de mulţumire l-am primit de la autoarea întrebării pentru care am scris articolul “Ce să faci când i-ai făcut viaţa soţului într-un infern şi el este pe cale să te părăsească?”.

Recent am scris o scrisoare, în care am relatat despre cum i-am făcut viaţa soţului într-un infern. Vreau să vă povestesc evenimentele ulterioare, pentru că presupun că pe unii oameni necredincioşi îi va convinge puterea lui Dumnezeu.

1. În primul rând am fost la socri si ne-am împăcat, ba mai mult mi-au spus ca n-au fost supăraţi pe mine şi au luat copilul la ţară pentru câteva zile.
2. Mi-a dispărut gândul de sinucidere, dar frica si neliniştea mai persista pe alocuri.
3. Soţul a devenit mai îngăduitor şi mai tandru, deşi e cam sceptic la schimbarea brusca a mea, el considerându-mă doar ca monstru.
4. Am început să am pofta de mâncare, în perioada dinainte nu mâncam nimic si am slăbit cu 5 kg într-o săptămână.
5. VOI FI NAŞĂ. Am fost chemaţi ca naşi de cununie şi am acceptat, asta după ce i-am spus soţului ca el trebuie sa decidă acceptul sau refuzul. ( înainte hotăram doar eu).
6. Am început sa dorm, înainte umblam prin casă toată noaptea si scotoceam prin hainele si mobilul soţului, ba chiar i-am depistat parola la căsuţa poştală cu ajutorul unei programe.
7. Am început să văd viaţa în alte culori, şi deşi neliniştea mai persista, acum chiar cred ca va fi bine.

Vreau sa mulţumesc Domnului si tuturor celor care m-au încurajat. Dumnezeu  face minuni şi are grijă de toţi oamenii. Am fost la spovedanie si merg la biserică foarte des. Dacă înainte aveam în suflet numai ură, acum după ce ura a plecat trebuie să umplu golul din suflet cu dragoste. Va mulţumesc la toţi. Domnul să ne binecuvânteze.

Şi eu mă bucur mult de paşii care i-aţi întreprins şi de eliberarea care v-a adus-o Dumnezeu în inimă. Mă rog să înţelegeţi bine ce implică aceasta şi să întraţi cât mai curând în Noul Legământ cu Domnul Isus Hristos ca să căpătaţi o deplină eliberare de neliniştea care mai persistă şi să vă fie turnată în inimă dragostea lui Dumnezeu prin Duhul Sfânt care vine să locuiască în inima oricărui bărbat şi femeie în clipa încheierii Noului Legământ.