Legământul. Esența și părțile componente | Lecția 1

Scopul lecției 1 din cursul ”Legământul” este să te familiarizezi cu diferitele versete din Scriptură referitoare la legământ, în special cu versetele din cartea Genesei, cartea începuturilor, și să observăm esența legămintelor și părțile componente la încheierea unui legământ.

Această lecție este o înregistrare de la prima lecție de studiu biblic online pe care îl conduc în fiecare miercuri, ora 18:00. La acest grup sunt bineveniți toți doritorii să studieze împreună acest curs. Pentru înregistrare accesați:
https://moldovacrestina.md/legamantul-studiu-biblic-online/

Pentru participare la acest grup de studiu aveți nevoie de manualul “Legământul”. Dacă locuiți în Chișinău, puteți procura manualul la numărul de telefon: +373 (68) 044486. Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link: https://shop.eurasiaprecept.org/produs/legamantul-format-pdf/?utm_source=Moldova%20Crestina

Pentru miercuri, 1 iulie, vom studia lecția 2 din manual. Completați lecția până atunci și conctați-vă la lecție la ora 18:00, prin aplicația zoom.