”Legământul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” m-a salvat de la prostituție” – mărturiile vin

Proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” a fost desfășurat pentru prima dată cu vreo 6 ani în urmă. Reluat la nivel național în 2013, s-a ajuns prin acest proiect cu mesajul biblic despre virginitate la vreo 13 000 de tineri. 9864 dintre ei au semnat legămintele purității, au ales să aștepte în castitate până la căsătorie.

Ne bucurăm pentru aceste decizii și suntem încredințați că aceasta va lucra fericire în viața lor, în căsniciile lor și vor fi o binecuvântare pentru întreaga țară. Mai multe mărturii am publicat pe site și cele care vor ajunge la noi, vom continua să le publicăm.

Vom reda mai jos despre impactul lecției biblice ”Dragostea Adevărată Așteaptă” în viața unei fete care a plecat la muncă peste hotare. Redăm povestirea ei anonim și parafrazat:

”Am mers împreună cu mai multe prietene la muncă peste hotare. Ne era foarte greu să ne găsim de lucru. A fost tare greu; nici nu prea aveam ce mânca.

Fetele nu au rezistat mult; au ales să câștige bani pe o cale mai ușoară. Au ales prostituția.

Locuiam împreună; zilnic mă îndemnau să las, în același fel ca și ele, sărăcia. Aveau bani, mâncare; veneau în fiecare seară cu diferite lucruri noi pe care le procurau. Au ajuns să vorbească despre mine în batjocură, despre alegerea și starea mea.

Mi-a fost așa de greu să stau tare când lucrurile mergeau greu. În fiecare seară stăteam între gândul la această soluție a fetelor și legământul semnat în mână.

Lecția la care am participat atunci și decizia pe care am luat-o m-a ajutat să stau tare când era așa de greu; eram pe punctul de a-mi distruge viața, crezând că este unica soluție.

După o perioadă, lucrurile s-au schimbat. Dumnezeu m-a ajutat să găsesc un loc de muncă bine plătit. Eram așa de bucuroasă că nu am făcut niciun pas greșit atunci și m-am ținut de decizia luată.

Așa de mult vă mulțumesc pentru lecția de atunci, când eram încă la școală! Acest legământ a fost o decizie ce mi-a salvat viața..

Dumnezeu m-a ajutat atât de mult. Am putut să mă întorc acasă fără rușine. Fetele nu se puteau întoarce să dea ochii cu părinții…”

Acest mesaj de mulțumire l-a transmis eleva care a participat la lecție cu 6 ani în urmă, personal, când a revenit în țară. Ea a telefonat profesorul care a predat lecția și i-a povestit această situație și i-a mulțumit.

Fiecare voluntar implicat în proiectele ”Dragostea Adevărată Așteaptă” și ”Dreptul la Viață al Copilului Nenăscut” își lasă contactele beneficiarilor proiectului, pentru a putea ajuta și răspunde la întrebările tinerilor atunci când ei solicită. Vom publica mărturiile care vor ajunge la noi și vă invităm să ne scrieți dacă știți despre acestea.

Lecția are impact pentru că este în baza Cuvântului lui Dumnezeu

Înainte de lecție, profesorii și alte persoane care aud despre subiect – abstinența, puritatea păstrată pentru căsătorie, ne spun că ”este în zadar”, că ”nu vom putea schimba mintea lor”, că ”ei știu mai multe decât noi”, că ”în societatea noastră este imposibil cu așa valori să trăiești”, că ”nu-i vom putea determina la așa o decizie”.

Înainte de lecție elevii le-ar fi susținut poziția. După lecție majoritatea au luat decizia să se păstreze în puritate. Această lecție este diferită și poate schimba mintea oamenilor, pentru că este diferită de lecțiile din manualele lor; este o lecție în baza Bibliei, Cuvântul lui Dumnezeu, despre care este scris:

Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii. (Evrei 4:12)

Poți urmări lecția video predată aici și urmări în format PDF la acest link; apoi, semnează legământul dacă ai luat decizia în urma lecției.