LA MULȚI ANI scumpului nostru conducător, Vasile Filat

Dragul nostru învățător și conducător,

Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Suntem recunoscători Domnului că ne-a binecuvântat nespus pe noi în ziua de 28 septembrie, pentru că am primit un învățător excepțional, un conducător cu viziune, un episcop care totdeauna supraveghează sufletele noastre. Mulțumim că ați pus în valoare darurile duhovnicești și astfel ați lansat multe lucrări de evanghelizare și ucenicie. De asemenea, cu multă răbdare și dragoste ne-ați recrutat ca și ucenici și pe noi, ne-ați crescut, ne-ați învățat și ne-ați echipat. Avem harul să slujim în echipa dvs. și să fim și noi folositori în lucrarea Domnului. Acesta este un efort enorm, este o viață dedicată uceniciei! Domnul să răsplătească cu multe bucurii aici pe pământ și bucurie veșnică în ceruri toată truda și dragostea dvs. de oameni!

Portalul Moldova Creștină este una din aceste lucrări izvorâte din dorința sinceră de a-i învăța pe oameni Cuvântul lui Dumnezeu. Să audă Domnul rugăciunea noastră și fie ca mulți, mulți oameni să fie molipsiți de dragostea pe care o aveți dvs. față de Cuvântul lui Dumnezeu ca să-L înțeleagă și să-L trăiască!

Bunul Dumnezeu să vă întărească! Vă dorim din toată inima sănătate, vindecare deplină pentru orice durere în trupul dvs., lucrurile să vă meargă bine și ușor, să vă fie plină de bucurii și pace fiecare zi de alergare și osteneală pentru Domnul! Domnul să vă călăuzească prin Duhul Cel Sfânt în continuare cu viziune, strategie, planuri bune și pricepere în conducerea lucrării Moldova Creștină. Să ne ajute Domnul să vă fim ucenici ascultători, harnici și totdeauna recunoscători și cu toată echipa împreună să aducem visul dvs. la realizare – o Moldovă Creștină!

Fr. Vasile, vă dorim Mulți Ani, vă iubim și ne rugăm pentru dvs. și familia dvs.

La Mulți Ani învățătorului nostru, Vasile Filat

Cu recunoștință și dragoste,

Echipa MOLDOVA CREȘTINĂ