La Mulți Ani pentru fondatorul portalului Moldova Creștină, Vasile Filat!

„Când urmez învăţăturile Tale, mă bucur de parc-aş avea toate comorile. Mă gândesc adânc la poruncile Tale şi cărările Tale le am sub ochi. Mă desfătez în orânduirile Tale şi nu uit Cuvântul Tău. Fă bine robului Tău, ca să trăiesc şi să păzesc Cuvântul Tău! Deschide-mi ochii, ca să văd lucrurile minunate ale Legii Tale!” (Psalmul 119:14-18)


Câtă roadă a adus această dragoste pentru Dumnezeu și pasiune pentru Cuvântul lui Dumnezeu, care în toți anii a fost pentru mulți o mărturie puternică și o înflăcărare! Și atât de mulți au beneficiat de aceste roade dătătoare de pace, înțelepciune, mângâiere, sfătuire și curaj pentru lucruri mărețe pentru Domnul! Suntem atât de bucuroși și recunoscători pentru toți cei care au intrat în aria acestei binecuvântări de a vă cunoaște, de a primi învățătură și călăuzire în lucrare de la dvs. V-ați lăsat condus de Duhul Sfânt, ați răspuns la îndemnurile Domnului și ați urmat cu mult curaj viziunea pe care Dumnezeu v-a descoperit-o.

Ne bucurăm nespus și pentru binecuvântarea mare să aveți o familie atât de frumoasă și dedicată Domnului, cu dragoste pentru oameni și care a slujit alături în toți anii. Ne bucurăm pentru tot binele pe care-l trimite Domnul robului Său ca să trăiți și să păziți Cuvântul Lui, căci nespus suntem binecuvântați prin aceasta!

Scump învățător, din numele întregii comunități online care primește multă hrană duhovnicească prin portalul Moldova Creștină, și al echipei Moldova Creștină, vă urăm Mulți Ani plini de binecuvântarea Domnului și, în mod deosebit, Îl rugăm pe Domnul, în anii ce urmează să vă descopere roadele acestei mari lucrări online, ca să vă umple inima de bucurie și să fie o înflăcărare pentru toată echipa și lucrarea aceasta să crească nespus!